![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Faci o explicatie la explicatia mea? Stiu sa folosesc si eu dictionarul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
In primul rand, va multumesc anticipat pt reprimirea calduroasa pe care o sa mi-o oferiti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apoi, sper ca toate sunteti la fel de bine (in caz ca citeati "bune" si ma acuzati ca sunt un doar un porc ca toti ceilalti barbatii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) cum ati fost cand v-am batut la cap cu telenovela mea cu trandafiri... si apropo, in caz ca doriti sa stiti, nu a iesit nimic (cu ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
Revenind, vroiam sa va intreb ce parere aveti despre baietii astia metrosexuali care sunt, aparent, la moda? Stiti voi... parul intins, pana dupa gat, de obicei in camasi, frecventeaza glam cluburile house (fitze) etc... Aici in Arad au aparut de cateva luni, si mie mi-e pur si simplu greata cand ii vad. Din cate am inteles, stilul e popular prin Europa de vest, si romanii l-au copiat de la clubberii adevarati de dincolo. Inca un motiv pt care sa ii urasc. Dar hey, daca din ce in ce mai multi recurg la look-ul asta, sa inteleg ca are succes with the ladies? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De aia va intreb pe voi... poate vedeti ceva in chestia asta, ca eu sigur nu. Ah, inca ceva.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
M-am nimerit prima pe topicul asta cred.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie nu imi place genul ala de tipi.. mi se par mult mai appealing tipii care se ingrijesc (aka, se spala, miros frumos, sunt curati etc) dar nu cad in cealalta extrema. De ex mi se pare foarte aiurea ca un tip sa fie epilat pe picioare/piept/brate sau sa se ia la intrecere cu mine pe tema de tzoale fistichii si fitze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
sa se ia la intrecere cu mine pe tema de tzoale fistichii si fitze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, papusi masculine, asta sunt ei de fapt. Mersi kandi, stiu cum sa ii strig de acum inainte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) la cat de mult se aranjeaza, ma mir ca nu se indragostesc unii de altii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Welcome back, Luc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In primul rand, pacat ca nu a iesit nimic cu tipa aia, dar daca zici "nu cu ea", inseamna ca ai ceva noutati interesante? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In al doilea rand, nici eu nu suport barbatii care exagereaza cu grija fata de cum arata. Inteleg sa fie curat, ingrijit, sa fie imbracat cu gust si sa miroase bine. Dar de aici pana la a ma "bate" cu el pe oglinda dimineata si a-mi folosi epilatorul...sa ne fie cu pardon...Ca sa nu mai mentionez ca au numai fumuri in cap si ca ei catalogheaza un om in functie de locurile pe care le frecventeaza (neaparat cel mai in voga club din oras), de relatiile pe care le au si de masina din fata vilei... De vocabular nu mai vorbesc...cand aud un barbat zicand despre ceva sau cineva ca e "cool", mi se ridica parul in cap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sa-mi dau si eu cu parerea....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
personal ma atrag tipii masculini! Asta cu siguranta nu inseamna ca domnul sa aiba picioarele mai fine decat ale mele, sau manichiura mai elegant facuta decat a mea! Pe scurt ma atrag barbatii ingrijiti, aranjati, care stiu sa se imbrace! Nu ma deranjeaza daca tipului ii place sa se epileze pe piept (atata timp cat nu-mi foloseste ustensilele!) ba chiar mi se pare extrem de sexy un piep fin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nici daca isi penseaza genele muuuult prea stufoase (ma refer aici la un pensat foarte discret care doar sa definitiveze sprancenele!) precum si daca din cand in cand mai foloseste si el o crema hidratanta pt fata (pt barbati!). Clar ar fi extrem de deranjant daca mi-ar cere oglinda sa se admire din cand in cand, sau daca ar dura mai mult decat dureaza la mine "gatitul"! Daca toate ar fi facute cu bun gust si fara prea mult egocentrism....ar fi ok! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Weii Luc , bine ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
On topic, dupa multe dezbateri pe tema asta cu prietenele and co. am ajuns la concluzia ca : da domle, ne plac barbatii ingrijiti si care se imbraca misto ... daca au si o personalitate la fel de misto. Snobismul si metrosexualitatea nu merg neaparat mana in mana. Metrosexuali vrem, se accepta, snobi mai putin. Din pacate insa, muppetzii astia ce ii vezi tu prin cluburi sunt mai mult wannabe metrosexuali, copiaza si ei cate o chestie doua ce li se pare interesanta dar le scapa ideea de baza. De multe ori am vazut ca barbatii cu gesturi si trasaturi efeminate sunt catalogati automat drept metrosexuali, ori nu e deloc asa. Sunt si metrosexuali chiar foarte foarte masculi si "alfa". Pana la urma de ce suntem reticenti la schimbare? Asta e tendinta, spre asta se indreapta incet dar sigur masculii viitorului. Vor si ei drepturi egale domnule! De ce sa le refuzam placerea asta? E pana la urma o chestie superficiala de "looks", o chestie de alegeri si gusturi. Atat timp cat raman foarte barbati la alte capitole (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acolo unde conteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu nu am nici o problema cu faptul ca se epileaza pe piept, ca isi penseaza sprancenele si merge la solar. A metrosexual's gotta do what a metrosexual's gotta do (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Jur ca am dat 2 searchuri inainte sa deschid topic... la "metro" si la "metrosexual" si nu am gasit topicul asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma gandeam eu ca nu v-au scapat.
Szimcsi, da, a iesit ceva frumos cu altcineva, exact de noaptea revelionului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca imi cereti, va povestesc mai pe larg pe chat (sau unde obisnuiti sa palavragiti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) Hey, uite o idee. Anuntati-va toate prietenele sa isi ameninte prietenii metrosexuali: daca nu revin la look-ul normal, nu vor mai avea parte de nimic. Trebuie sa oprim fenomenul pana nu e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Pana atunci, eu dau ture noaptea prin oras, pe langa cluburile de fitze. De cand cu noul cod rutier, am voie sa lovesc pietonii care circula neregulamentar (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Go team! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pana atunci, eu dau ture noaptea prin oras, pe langa cluburile de fitze. De cand cu noul cod rutier, am voie sa lovesc pietonii care circula neregulamentar (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) mai luc mai.....nu te transforma in criminal in serie, ca zau, nu merita!!! Mai lasa oamenii putin, si se prind ei ce inseamna metrosexual si ce inseamna snobism! Si apoi.....nu ti-e mila de masina aia?! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Luc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chiar asa masuri radicale vrei sa adopti? Pai cu ce iti incurca tie viata bietii metrosexuali? Sunt asa fragili si delicati nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Serios acum, chiar nu ai de ce sa te simti amenintat. Uite sunt o gramada de femei dupa cum vezi, carora le plac barbatii cat mai parosi si necizelati in materie de looks. In plus nu o sa te oblige nimeni niciodata sa te epilezi pe piept daca nu vrei. Tu ai personalitatea ta si ar trebui sa fii mandru de ea. Let them be, ie si ei oameni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:21 PM |
|