IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Masculinitatea....incotro?, Metrosexualii: cine sunt ei si cum ii percepem noi
meli
post Dec 19 2005, 12:19 PM
Post #21

Dependent

Group: Contaminat
Member No.: 44

deci,cat timp a fost iubitul meu plecat am umblat prin cluburi,baruri si sincer nu am vazut barbat care sa zic ca arata bine,incercau sa ma agate tipi de 23 de ani care aratau de 30.In schimb am vazut o gramada de femei bune,si faine si aranjate,
Sunt si grasute dar sa recunoastem la noi in RO deocamdata raportul e cam asa 1 femeie grasuta,5 bunoace  :hainoroc:
Go to the top of the page

+Quote Post
Fahnell
post Dec 20 2005, 02:02 AM
Post #22

Dependent

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 65

se vede treaba mai meli ca nu ai vazut cehoaice sarboaice poloneze sau suedeze. Tipul ala de la Bony M intr-un interview publicat in nu stiu ce revista FHM (cred) zicea ca romancele sunt ok dar nu se pot compara cu suedezele.....deci nu bat campii in cazul in care mai e un om (persoana publica) ce sustine o idee similara. Personal romancele au niste fete extren de agricole si nu sunt grase pentru ca nu au bani nu pentru ca fac miscare. Se vede treaba bine in buc cum se indoapa imediat ce au posibilitatea .....asa ca ..nu tine. Marele avantaj al romancelor daca e sa fim cinstiti este inteligenta (parerea mea)

+Quote Post
Tsunami
post Dec 20 2005, 04:48 AM
Post #23

Musafir

se vede treaba mai meli ca nu ai vazut cehoaice sarboaice poloneze sau suedeze. Tipul ala de la Bony M intr-un interview publicat in nu stiu ce revista FHM (cred) zicea ca romancele sunt ok dar nu se pot compara cu suedezele.....deci nu bat campii in cazul in care mai e un om (persoana publica) ce sustine o idee similara. Personal romancele au niste fete extren de agricole si nu sunt grase pentru ca nu au bani nu pentru ca fac miscare. Se vede treaba bine in buc cum se indoapa imediat ce au posibilitatea .....asa ca ..nu tine. Marele avantaj al romancelor daca e sa fim cinstiti este inteligenta (parerea mea)

si senzualitatea, feminismul fanele.
pai du-te tu in suedia sa te agatze o blonda beata manga.
sincer, prefer romancele

+Quote Post
Dore
post Dec 20 2005, 08:18 AM
Post #24

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Metrosexualul este o aparitie simpatica pe strada, cel putin in Bucuresti. Dincolo de granita, inspre vest, mai ales, ei sunt luati ca atare si chiar au un succes nebun. Exista competitie acolo, vedeam adesea si tipi foarte masculini - dar ei au toti o dezinvoltura aparte. Probabil ca aleg stilul care le avantajeaza fizionomia si tipologia, nu stilul pe care il prefera ei. De exemplu, rareori am vazut ca la noi, tip paros-paros care sa se mutileze la maximum pentru a semana cu o fetita. De obicei, acestia abordeaza stilul macho/masculin/"asa m-a facut mama". Tipii mai efeminati profita de trasaturile lor aparte, dar isi lasa o barba stylish sau se imbraca foarte sobru...In fine, prindeti voi ideea.
La noi, metrosexualul are, asa cum zicea Angeldust, o tendinta clara spre misoginism - sau cel putin spre egocentrism. Copie la maximum comportamentul "hard to get" ori unui barbat nu prea ii sta bine in rolul asta.  ::)
Personal, imi plac tipii mai aranjati, dar ii prefer pe cei inteligenti sau pe cei cu mintea foarte deschisa. Fiindca, pana la urma, slava domnului, exista o gramada de: diete, sali de forta, produse de epilat, etc. etc. N-am vazut pe nicaieri neuroni de schimb, din pacate ;).

+Quote Post
Cacofonix
post Dec 20 2005, 09:24 AM
Post #25

Tratabil
**

Member No.: 66

Nu inteleg cum se poate spune ca suedezele sunt mai frumoase de cat polonezele sau romancele mai frumoase de cat rusoaicele ! Chestiile astea sunt subiective. Mai frumoase pentru cine ? pentru Fahnell, pentru mine sau pentru altcineva ?
Mie imi plac cel mai mult chinezoaicele (de exemplu) :P, ce inseamna asta ? ca ele sunt cele mai frumoase din lume ? :D

In legatura cu masculinitatea...
Parerile ni le formam din viata/experienta personala. Daca obisnuim sa iesim foarte
des la cluburi e normal sa vedem si foarte multi baieti/barbati de bani gata cu singura lor preocupare "look-ul"  (deci televizor, "modele" copiate, etc.).
Eu dimineata nu am prea vazut oameni de genul asta mergand la serviciu nici in fabrici nu cred ca se gasesc asemenea specimene :D .

+Quote Post
carmelia
post Dec 20 2005, 11:59 AM
Post #26

Musafir

asa e bah...si io am vazut asta  ???  ???  ??? au innebunit de tot masculii astia???

pana si tembelul meu ma ameninta ca se epileaza tot, dar sper ca-i doar o gluma ca sa mor de nu-l pun sa doarma pe pres daca indrazneste...

aaaaaa...angel, si l-am prins si pensat  :morideris: :morideris: :morideris:

jesus....ati luat-o razna, baieti!!!!!

+Quote Post
angeldust
post Dec 20 2005, 12:34 PM
Post #27

Musafir

Bine acuma nici la cealalta extrema nu mi  se pare normal : adica mi se pare complet aiurea chiar si pt un barbat sa nu isi epileze parul de sub bratz sau sa aiba ditamai floaca in "that area" .... ca in cazul ala adio spirala magica TM    :morideris:

+Quote Post
sunny
post Dec 20 2005, 12:37 PM
Post #28

Tratabil
**

Member No.: 23

Mie barbatii care se epileaza nu imi plac....bine, acolo jos e alta poveste...in regiunea aia se "tunde" oricum, nu se epileaza...de pensat ce sa mai zic... :-

+Quote Post
angeldust
post Dec 20 2005, 12:49 PM
Post #29

Musafir

Daca are neaparata nevoie de pensat.....si unii chiar au....eu zic ca e ok si asta. Dar sa nu isi traga niste sparancene din alea arcuite si subtiri ca atunci chiar ar fi penibil

+Quote Post
carmelia
post Dec 20 2005, 12:58 PM
Post #30

Musafir

nu si le-a tras subtiri ca ma si cracanam de ras, dar le-a facut o forma...stii tu, mey sa fie ingrijit....

doamneee...si acu rad de el de 2 zile...hahaaaaaaaaaaa....si pocneste de nervi, dar nu ma pot abtine ce naiba sa fac... :fluierat:

+Quote Post

24 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 02:11 PM