![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da` o rugaminte, capitane, de la consilieru` tau psaico: pune-le banda neagra pe ochi, sa nu zica cineva ca le invadam spatiul personal.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Dia, si eu ma gandeam sa fac niste poze. Hmm... stiu pe cineva. Va promit o poza zilele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bun atunci, eu inchid robinetul azi....sa nu sece (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) astept material de studiu de caz! Noapte buna oameni buni......mai dormiti si voi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stau si ma gandesc....noi suntem patetici ca vb de ei la 2 noaptea....sau ei ca imita reactii false?! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Patetici sintem deoarece noi sintem inflacarati, conform dictionarului.
Demni de mila sint ei, ca sint victimile unei mode pe care nici macar nu sint in stare sa o inteleaga... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si mai patetica sunt eu, ca nu ma pot hotara sa-mi inchid calculatorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
Se vede ca m-am intors (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bre, nu esti patetica, ca patetic inseamna altceva.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, înduioşează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează muşchii oblici ai ochiului. – Din fr. pathétique, germ. pathetich. PATÉTIC adj. v. înduioşător. PATÉTIC, patetică (patetici, patetice) (despre persoane şi manifestările lor) Care vădeşte mult patos; plin de patos. Personaj patetic. Gest patetic. /<fr. pathétique PATÉTIC, -Ă adj. 1. Plin de patetism; mişcător, emoţionant, duios. 2. (Despre nervi) Care inervează globul ocular. // s.n. Categorie estetică desemnând însuşirea unei situaţii sau a unei opere de artă de a provoca emoţii puternice, de a impresiona. [Cf. fr. pathétique, lat. patheticus]. ---------- Concluzie: nu esti patetica si pace buna! peseu: Capitane, ti s-a urcat la cap. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bre, nu esti patetica, ca patetic inseamna altceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ---------- [b]Concluzie: nu esti patetica si pace buna! eu chiar ma simteam induiosatoare si demna de mila....dar mi s-a rupt craca! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) EH, ma duc sa-mi veghez pozitia fata de patetism si metrosexuali! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
dar de barbatii care poarta colanti colorati ce ziceti? eu am intrat intr-un magazin si erau vanzatori si ajutoare de vanzatori barbati imbracati numai in colanti colorati (nu era magazin special, erau haine pt tineri), m-am intimidat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si am iesit .. apoi am vazut si pe strada, e noua moda sau ce?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
grrrrrrrr....
mie mi se apleaca cand vad asa *moda* (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Barbati in colanti? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Bleah, nici la teatru nu imi place sa vad asa ceva ...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:41 PM |
|