IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 21 22 23 24 >  
Reply to this topicStart new topic
> Masculinitatea....incotro?, Metrosexualii: cine sunt ei si cum ii percepem noi
angeldust
post May 15 2007, 09:11 AM
Post #221

Musafir

Luc ma distreaza foarte tare ca masculul tau preferat e Jude Law (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L-ai vazut in "Alfie" presupun... unde chiar asta joaca, rolul unui metrosexual cu mare priza la femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am retinut din filmul ala multe chestii, chiar e unul din filmele mele preferate, dar in special mi-a placut cand zice el la inceput in timp ce isi trage pe el o camasa roz "Daca deborderzi de masculinitate...ca in cazul unora dintre noi... nu ai nici un motiv sa te temi de roz". Si are asa mare dreptate, cunosc barbati pe care as putea sa ii vad si in colanti si tot sa mi se para sexosi, pentru ca au acea atitudine care ii face sa dea impresia de masculinitate ce razbate prin toti porii.
Go to the top of the page

+Quote Post
Luc
post May 15 2007, 10:55 AM
Post #222

Dependent

Group: Membru
From: Arad
Member No.: 693

Hey am zis ca l-am vazut in "The Holiday", e mai linistit acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-a placut de el si in Alfie. Isi permite sa poarte roz fiindca stie ce face, romanii de ~20 de ani de la noi, nu. Si-au dat seama ca daca poarta roz, lumea ar trebui sa creada ca sunt mai masculini. Iar copiaza alte initiative masculine de prin alte locuri.

+Quote Post
angeldust
post May 15 2007, 11:00 AM
Post #223

Musafir

Mey hai sa nu generalizam, k? Sunt si prin partile locului barbati care stiu foarte bine ce fac. Cunosc barbati carora le cer sfaturi stilistice pentru ca am impresia ca se pricep mai bine ca mine (si nu, nu sunt gay). De ce e asta ciudat? De ce e de condamnat ca unii barbati au simtul estetic mai dezvoltat decat multe femei?

Ca sa dau si exemplu, sa se inteleaga clar (sper sa se vada pozele ca nu am timp sa le pun in photobucket)

this i DON"T LIKE! ma face sa rad (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://www.telegraph.co.uk/fashion/graphics/2005/02/22/menf.jpg)

this I LIKE ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:http://www.poster.net/beckham-david/beckham-david-david-beckham-6500092.jpg)

+Quote Post
geoo
post May 15 2007, 01:08 PM
Post #224

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

beckam e un exemplu foarte bun de metrosexual!!! Si dovada, nu cred ca exista ochisor feminin care sa nu-l admire macar!!!

si MAI, totul pana la colanti.....nu stiu de ce dar, un barbat in colanti arata ca Nichita in fusta!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ADICA penibil!!!!! Unde sa ramana masculinitatea??!? In colanti cu siguranta NU!

+Quote Post
Philia
post May 15 2007, 07:11 PM
Post #225

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

cred totusi ca tine de gust!
am vazut barbati care aratau super cu o camasa roz sau portocalie sau etc,si altii care erau penibili imbracati in negru.
eu nu am nimic impotriva ingrijirii,dar, personal,nu imi plac cei care se epileaza pe picioare,piept,etc. sau care au unghiile date cu lac.
cat despre colanti,esarfe si chiar manusi albe mi se par exagerate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 15 2007, 09:33 PM
Post #226

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

beckam (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) super tare! prima poza e intr-adevar cam penala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si pe mina ma amuza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si mie mi-a placut foarte mult "Alfie", m-am indragostit in filmul ala de jude law.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
se extinde moda colantilor si la barbati? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mi-am adus acum aminte ca am vazut "Romeo si Julieta", iar barbatii erau imbracati in colanti! ce m-am mai amuzat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mie sincer imi plac barbatii ingrijiti, care sa fie atenti cum se imbraca..ar fi culmea sa incerc eu 3 ore sa ma aranjez, sa arat bine for a date, iar el sa vina cu niste adidasi uriasi albi si ceva de genul sau un tricou negru bagat in niste blugi mulati, cu curea neagra asortata si pantofi cu botul ascutit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) aspectul este pana la urma important, este primul lucru pe care il observi la o persoana, asa ca de ce nu ar incerca si saracii baieti sa fie ingrijiti? nu sa exagereze, dar nici sa fie asa neglijenti, pe motiv ca asta inseamna virilitate!

+Quote Post
fortelady
post May 15 2007, 11:17 PM
Post #227

Musafir

ia uite cine s-a intors! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) luc! ne-a fost dor de tine!

+Quote Post
Luc
post May 16 2007, 12:19 AM
Post #228

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ok ok, haideti rapid la un group hug! Bun, gata, v-a trecut.

Nu ca v-ar soca, dar nu imi place de Beckham in poza aia. Arata mai mult ca un baietas decat ca un barbat. Si creasta aia... uhh... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
geoo
post May 16 2007, 12:58 AM
Post #229

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Luc @ May 16 2007, 01:19 AM) *
Nu ca v-ar soca, dar nu imi place de Beckham in poza aia. Arata mai mult ca un baietas decat ca un barbat. Si creasta aia... uhh... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

ok, eu m-am prins.....exact imaginea asta multiplicata...nu o prea suporti tu!!! well.....sa fie si gelozie?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Luc
post May 16 2007, 12:28 PM
Post #230

Dependent

Pentru ca o poza spune 1000 de cuvinte, si mi-era lene sa scriu atata.

(IMG:http://img513.imageshack.us/img513/1523/davidbeckhamza4.jpg)

+Quote Post

24 Pages V  « < 21 22 23 24 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:27 AM