![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai luc mai.....rau mai esti mama la gelozie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
las ca te faci tu mare! Mai vb atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si inca ceva......totusi.....cred ca te-ai chinuit la poza asta......tot simpatic a ramas (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Adevarul e ca si mie imi place cum e Beckham in poza aia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In schimb mi se pare ca bikerul ala needs a shower, badly (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar nu stiu daca poza asta cu Beckham e cea mai reprezentativa pentru stilul "metro", asa cum si bikerul e departe de ideea de "barbat aflat in echilibru cu masculinitatea sa", cazand un pic in partea intunecata, care cel mai probabil ragaie de fatza cu doamnele, a testosteronului. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
Blah, v-am trezit instinctul matern cu poza aia (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ok, fie, va place si gata. N-am ce sa mai zic.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Blah, v-am trezit instinctul matern cu poza aia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) numai instinct matern nu trezeste poza aia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah am schimbat poza cu una in care arata mai metro oleaca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Luc mama, lasa.....faptul ca nu iti plac barbatii pana la urma e un semn bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noua trebuie sa ne placa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
Ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) gata, nu mai zic nimic.
geoo, cum nu? Nu vezi ca arata ca un copilas maltratat? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:28 AM |
|