![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt de acord cu epilatul la subtioare si la barbati. super igienic si super comod in special pentru cei care fac mult sport. eu personal prefer sa fie epilati in axila decat sa le atarne parul (unii chiar il au lung)...
exista o limita pana la care barbatii trebuie sa se ingrijeasca astfel incat sa nu sara gardu la efeminati... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Sunt de acord cu epilarea la barbati, mai ales daca este vorba de cei care au sprancenele impreunate, de exemplu. Ele sunt definitorii pentru expresia generala a chipului, delimitate clar sunt mai dragute. ;) Nu mai vorbesc despre locurile care nu sunt la vedere tot timpul, fiindca ati epuizat deja acest aspect al subiectului.
In schimb, manichiura lacuita nu prea ma atrage la un barbat: maini ingrijite da, unghii vopsite ba! :o |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
dore sparncenele se epileaza?
una peste alta ce fac barbatii acum nu este asa aberant. in fond..probabil asta se cere nu? probabil ca sunt multe care cauta sa ceva. nu mi se pare normal sa ai par la greu pe tine....dar nici sa mergi la saloon de cosmetica cot la cot cu femeile iar nu este normal. cat despre suedeze si poloneze...da mai mereu sunt bete. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
băi, stati asa ca nu mai inteleg.
daca te epilezi o data pe tot corpul (mai putin "that area"), iti mai creste par???? la naiba, o data-n viata as suporta, dar de mai multe ori......, soarili ma-sii il ard mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
:morideris:
Tsunami ...Hai mey ca te prefaci ...Faci misto de noi si suferintele noastre ... De n-ar mai creste parul ...niciodata ...Dar vezi , operatiunea "chinul" trebuie repetata la 3-4 saptamani... L-am invatat si eu pe al meu sa se epileze ...Axila si inghinal ...Parul de pe picioare imi place ...Si imi mai place fisiuta de sub burtica ... ::) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE :morideris: Tsunami ...Hai mey ca te prefaci ...Faci misto de noi si suferintele noastre ... De n-ar mai creste parul ...niciodata ...Dar vezi , operatiunea "chinul" trebuie repetata la 3-4 saptamani... L-am invatat si eu pe al meu sa se epileze ...Axila si inghinal ...Parul de pe picioare imi place ...Si imi mai place fisiuta de sub burtica ... ::) wot? o data pe luna? my god nu ma prefac. de unde sa stiu daca n-am facut-o niciodata. si n-o fac pentru placerea fetelor, ci e nevoie. pentru sport, damn it |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Tsunami exista si creme pt epilat .. repeti figura mai des decat cu ceara dar nu doare deloc
na .... i saved your life |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
"Personal romancele au niste fete extren de agricole si nu sunt grase pentru ca nu au bani nu pentru ca fac miscare. Se vede treaba bine in buc cum se indoapa imediat ce au posibilitatea .....asa ca ..nu tine. Marele avantaj al romancelor daca e sa fim cinstiti este inteligenta "
fahnele nu zici bine,si e aiurea de tot ca parrea ta e ca romancele nu sunt grase ca n-au bani.Adica ce,nu au bani de mancare?Sunt pline salile de sport de femei,chiar mai multe femei decat barbati.Si cum iti explici multitudinea de femei ce se plimba cu masini de lux(proprietate personala) au case super (proprietate personale)...............auzi mai asta e culmea :romancele sunt slabe ca nu au bani Fii linistit ca eu am posibilitatea sa manac cat vreau si ce vreau si prietenele mele la fel si tot nu suntem grase. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
fanel are dreptate. in momentul in care au bani, s-a sfarsit cu miscarea. dimineata fundul in masina. spre servici o gogoasa plina de glucide si o cafea cu frisca si zahar mult, cumparata de la geam fara a te da jos din masina.
la servici fundul pe scaun, stres, munca, cafea cu frisca, si zahar, sau cacao cu lapte + zahar pauza, fuga la masina, mcdonalds, hamburger si cartofi prajiti. placinta cu mere si cafea cu zahar la servici din nou acelasi tratament ca dimineata. la 5 afara la masina, cumparat un pui pane sau o pizza plina de grasimi si zahar. seara chips in fatza televizorului. asta inseamna sa "ai bani", adica sa traiesti intr-o societate asa zis dezvoltata. fane n-a zis ca numai cele cu bani se ingrasa, a spus ca romancele n-au bani, adica romania inca nu e la nivelul americii inca din punctul asta de vedere. sunt "pline" salile de sport? zau? care-i procentul de femei din romania care merge la sala? fac pariu ca sub 1%, deci neconcludent. romancele mai merg la o discoteca, mai merg pe jos, cu autobuzul etc, asta pentru ca n-au bani. si nu ma refer la 1% din romance ci la peste 60% |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna mai!!! nu cred ca au vreo importanta banii.... daca o femeie vrea sa arate bine arata, si gata... cat despre epilat... oare ce-ar mai fi sa ma trezesc dimineata inainte sa plec la mare si sa-i spun...: iubitule esti epilat pe picioare??? mergem la baie sa ne epilam??? tu cu lama...eu cu aparatul???....si eventual sa ne dam cu crema sa ne luceasca picioarele dupa? la amandoi?? super tare!!!
Da sunt de acord cu epilatul inghinal si axila....dar pe picioare....hai ca sa ne controlam.... de fapt.... hai controlati-va!!!!! Avem nevoie de barbati nu de copii ale femeilor... Parerea mea... :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 01:38 AM |
|