IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Masculinitatea....incotro?, Metrosexualii: cine sunt ei si cum ii percepem noi
Tsunami
post Dec 21 2005, 08:01 PM
Post #41

Musafir

n-auzisi ma ca o fac pentru sport?
ce crezi ca-mi place?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Dec 21 2005, 08:19 PM
Post #42

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Si sotul meu se rade sub brat si nu imi pare cu nimic afeminat gestul ... in rest are oricum destul .... iar varianta opusa adica o blana deasa n-as suport-o mai ales vara .... cum ar putea unul blanos (la sub brat a refer) sa evite mirosul dupa 8 ore de munca si asta cu oricate deodorante si-ar da  :- :- .... no way!!!

+Quote Post
meli
post Dec 22 2005, 11:16 AM
Post #43

Dependent

Group: Contaminat
Member No.: 44

tsunami ce vrei sa zici? ca romancele sunt majoritatea slabe pt ca nu au bani?
Asta e cea mai mare prostie pe care am citit-o.Sunt o gramada de romance pline de bani care arata super .
Monica Tatoiu - are bani multi si arata super ( si sta in birou toata ziua)
Andreea marin - are bani multi si arata super
ti-as da mai multe exemple dar le vezi si tu singur,ti-as mai da exemple prietene de ale mele dar degeaba pt ca daca nu le vezi cu ochii tai si nu vezi singur ce de bani au,nu rezolv nimik
Dar ascuta-ma pe mine : romancele nu arata bine pt ca nu au ce manca, ele arata bine pt ca stiu ce sa faca sa arate bine, nu sunt fomiste.

+Quote Post
maddy26
post Dec 22 2005, 11:39 AM
Post #44

Tratabil
**

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 29

Nici eu nu sunt de acord cu Fanel ..
Dimpotriva , femeile cu bani se preocupa mult mai mult de imaginea lor ...Cercurile in care se invart aprope le obliga sa faca acest lucru ..Ele isi pot permite in afara de sala ..un masaj , un tratament corporal scump , un solar , un hairstilist mai rasarit.
Eu zic ca doar o persoana cu o educatie mai precara nu realizeaza impactul pe care il are imaginea personala in societate si cat de importanta poate fi ea in cariera , indiferent de domeniu .

+Quote Post
dmona
post Dec 22 2005, 11:42 AM
Post #45

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

da, mai tsunnami, merg cu autobuzul, cu tramvaiul , cu metroul  :P...nu ma consider nici "cu bani" nici "saraca lipita".
Da , si sunt slaba....dar asa sunt de la natura, nu ma duc la sala, nu tin nici un fel de regim (dar nici nu mananc in prostie de la Mc Donalds, sau in general mancaruri grase sau care "te umfla").
Iar ca miscare nu merg la sala (aerobic sau fitness) - nu-mi place, insa fac miscare , joc tenis de camp, baschet, merg mult pe jos...

Iar de aratat..arat normal, nu ma consider nici o fata care arata "traznet", dar nici o "nasoala"....Las pe ceilalti sa aprecieze.... :D

oricum, eu nu prea agreez concluziile astea generalizate....

+Quote Post
cecylly
post Dec 22 2005, 11:55 AM
Post #46

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3

eu cred ca totul tine de bunul simt al fiecareia. ma uit la pustoaice pe strada sunt grase si cu suncile atarnand pe langa blugi, cu parul neingrijit si cu tigara in coltul gurii, mai mare rusinea.
nu sunt de acord ca trebuie sa ai buzunarele doldora de bani ca sa arati bine sau ca trebuie neaparat sa mergi la sala.
depinde ce pretentii avem de la propria persoana.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 22 2005, 09:10 PM
Post #47

Musafir

mai fetelor eu vorbesc aici statistic.
cand spui americancele sunt grase, nu ma refer la toate, si la 50%. e asta un procent suficient sa declari asta? eu cred ca da.
la fel banuiesc ca nici fane nu s-a referit la cele care au mai multi bani decat majoritatea. dar media venitului femeii din america de nord este mult mai ridicata decat media venitului unei romance. in acelasi mod puterea de cumparare a americnacei este mai ridicata de cat a romancei, si timpul liber al romancei este mai mare decat al americancei.
am explicat mai sus cata "miscare" face o femeie cu bani. autobuzul e inexistent, mersul pe jos de asemenea, sportul, discoteca, pur si simplu nu e timp pentru ele, sau sunt deja obosite. si nu vorbesc de claudia shiffer, ci de femeia obisnuita care da "normalul", "media"

+Quote Post
Tsunami
post Dec 23 2005, 03:12 AM
Post #48

Musafir

stati putin!
nu mai inteleg nimic.
sunt 2 curente de opinie:
1.cei care spun ca o femeie cu bani, nu-si misca fundul din masina si mananca la "fast food". din lipsa de timp! ??? (vezi Tsunami si parca si fahnell)
2.cele care spun ca o femeie cu bani este obligata de mediul in care evolueaza sa arate fain.  ??? (vezi maddy)
pana la urma...despre ce discutati voi aici?

DA

+Quote Post
Dore
post Dec 23 2005, 07:00 AM
Post #49

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Si totusi discutia era despre barbatii din zilele noastre si cat de masculini sunt ei. Despre asta se vorbea de fapt ;).
Curios lucru este ca uneori barbatii se invidiaza intre ei mai ceva decat o fac femeile. Am asistat la remarci care mai de care mai acide si mai otravite, insotite de ironii sau hohote false. De obicei, erau indreptate impotriva metrosexualilor. Si cine facea remarca? Un individ care nu-si scurtase parul din nas in secolul curent...

+Quote Post
tits_herbert
post Dec 23 2005, 09:02 AM
Post #50

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Tsunami, mi se pare mie ca iti cam place sa te contrazici cu toata lumea :P

+Quote Post

24 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 11:40 AM