![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:P Nu ca mi-ar fi cerut-o cineva ,dar parerea mea este ca toti aveti dreptete :P :-* :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
ce sexy esti in poza lary. 8)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auzi bre...da ce sa caut io sau altele la sala de fitness daca pe mine nu ma incanta sa pun muschi pe mine? Pt intretinere nu e mai ok ca o femeie sa faca aerobic sau uite pillates de ex ca e la moda si iti dezvolta muschiu pe lungime , ceea ce e mai de dorit la o femeie ,parerea mea.
Adica ce incerci tu sa imi spui ca nu inteleg? Dc nu merg la sala inseamna ca o sa ajung o obeza? Nici o sansa....ca am arderi rapide si nu o sa devin obeza nici sa vreau :P |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Multumesc Fahnel :P :-*
:offtopic: :P Ce-ti mai face bricheta? :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
:morideris:
ma miram eu de ce pe strada vad numai femei sau obeze,sau slabanoage ;D cine ma lamureste si pe mine cum e cu bunoacele alea ce misuna pe strazi?oare le controleaza cineva conturile ca sa nu dea toti banii pe mancare dupa foametea ce au indurat-o in copilarie la voi la bucuresti e naspa de tot,cred.La noi in Tm merg femeile la sala si la aerobic ,si tae-bo si alearga prin parcuri si mai ales pe malulu Begai,si restaurantele si fast-food-urile sunt pline si tot avem orasul plin de femei super bune si cu bani munciti fahnele esti spectacol!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Interesant cum discutia despre masculinitate/feminitate a ajuns aici. De ce credeti voi ca a te duce la sala si a fi lucrat/lucrata te face un mai bun mascul sau o mai buna femela? Feminitatea si masculinitatea sunt mai mult decat aspectul exterior, sunt o suma de elemente, dintre care cel mai important este atitudinea, IMHO.
Ca te duci sau nu la sala este o alegere personala, nu este un element obligatoriu pentru a deveni un mai bun mascul sau o mai buna femele. Fiecare este liber sa isi completeze self-esteem-ul cu ce considera necesar :D |
|
|
![]()
|
|
Si pana la urma ( nu vreau sa fiu rea ) dar ce legatura are asta cu subiectul topicului?
:P :P :P Am fost si eu in Timisoara si procentual alea " bune" cum zici sunt exceptii. Exemplu concret : ziua , vara , mare , nisip , pe plaja dai un tur cu privirea , din 500 de femei 3 arata bine . Seara , la plimbare , tot pe litoral , din 500 de femei 3 nu arata bine . :o cum va explicati ? Eu am ramas uimita sincer :o :o E totusi vorba cam de aceleasi femei . |
|
|
![]()
|
|
Invi mi-ai luat-o inainte :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
bricheta a ramas fara gaz.
ce zici tu laryy..hehe ai pus punctul pe i. da asa este o femeie daca stie sa se aranjeze creste 1000 de puncte. oricum ..plaja nu te minte nene. vis a vis de timisoara. da am fost de multe ori acolo si asa este. numai ca acolo femeile se ingrijesc si fac si sport si etc etc. eu vb de bucuresti ca aici stau. angel aerobic este mai bun pt femei tb sa recunosc asta. oricum la mine la sala de ani de zile vad mereu aceleasi fete (fete) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE la voi la bucuresti e naspa de tot,cred.La noi in Tm merg femeile la sala si la aerobic ,si tae-bo si alearga prin parcuri si mai ales pe malulu Begai,si restaurantele si fast-food-urile sunt pline si tot avem orasul plin de femei super bune si cu bani munciti :D e tare meli. Daca nu lucrezi in turism, ai putea considera acest domeniu ca o alternativa :P Plus, ma refer la termenul "bani munciti". Toti banii sunt munciti, printr-o modalitate sau alta. Trebuie sa ma mut in Timisoara, unde femeile alearga prin parcuri, fast-food-urile sunt pline si orasul e suprasaturat de femei super bune :D. Parca e gradina lui Allah ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 07:22 AM |
|