![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Ok ,haideti sa va spun eu acum , eu am fost receptionera la o sala de "intretinere" sa zic asa si acolo erau si fete si baieti la sala si fete la aerobic .
75$ din baieti veneau doar pentru intretinere , 20% pentru muschi si 5% ca sa slabeasca . In schimb la fete era asa : 5% pentru intretinere , si 95% ca sa slabeasca din care 90% chiar aveau nevoie . Mentionez ca sala era in Constanta . |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
pai din ce spui tu rezulta clar ca muierile nu isi mica dosul decat daca devin balene in timp ce barbatii incearca sa se mentina nu?
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Mda fahnele , acesta este punctul meu de vedere :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
esti o femeie misogina :pistolar:
|
|
|
![]()
|
|
Moi ? :sexylady:
De ce spui asta ? :P |
|
|
![]()
|
|
Daca m-ai cunoaste , ai afla ca de fapt sunt o scumpicica :P
Doar ca am cateodata crize sa spun asa , cand sunt putin rautacioasa dar si atunci in sensul bun :P daca se poate :ametit: :tararam: Hmmmmm de fapt doar asa putin :P :P :-* |
|
|
![]()
|
|
absolut..nu te pot contrazice defel. oricum ce spune angel chiar este adevarat din pacate.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele din Tm ca un pustiu de bine imi spuneti si mie ce sali de fitness exista care musai sa aiba si dushuri...zona centrala de preferat. Merci mult.
Angeldust pana ajungi sa-ti creasca muschiul e cale lunga:) si da asta e unul din miturile gresite... Fahnell mare dreptate ai: vezi la sala pe cei care sunt regulars si asa prin ianuarie cate o tura care si-au trecut la rezolutiile noului an sa mearga la sala- le moare repede spiritu insa -cu prima febra musculara :) , iar alta tura cand da un pic primavara si vor sa se "sculpteze" pentru tinuta golasha de vara de nici Michelangelo n-ar putea face ceva pentru ei sau ele.:) |
|
|
![]()
|
|
Si unde e subiectul topicului ?
Mama unde tot se aduce vorba de fete si masculinitatea ? incotro ? Totusi :P |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ,va rog sa reveniti la subiectul topicului .....
Bulina , vezi ca este un topic la diete despre ce vrei tu sa stii , posteaza acolo si o sa-ti raspunda fetele uite aici http://www.elady.ro/forum/index.php/topic,142.0.html 10x |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:40 AM |
|