![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:o :o :o
de ce e atat de important sa se epi in k? Asta chiar nu inteleg la barbati. Hai un solar, mai treaca mearga... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre pe invers nu era , adica am lume care ar putea sa bage mana in foc pt asta , but still..... nici eu nu inteleg de ce era asa important....asta vroiam sa ma lumineze si pe mine cineva.... :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Hai ca am ras copios angel :hohote: .... asta are pitici pe creier sau ce ??? ? bai "anormalilor" lasati omu' sa se epileze in dos :hohote:
p.s. asta da exemplu pt "Masculinitatea.....incotro?" :hohote: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE p.s. asta da exemplu pt "Masculinitatea.....incotro?" :hohote: la fund :hohote: works for me |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
cum tsunami, asa te lasi tu? ;) :morideris:
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce sa las?
sau pe care sa le las? sau de cate ori sa le las? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai lasa-le de cate ori vrei tu ;) dar vezi ca poate dupa nu te mai lasa ele :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu nu vroiam sa stiu ca tipul se epileaza acolo,dar m-a informat de pe la primele intalniri >:(
Poate asta era cea mai mare realizare a lui ??? Eu,prefer sa nu stiu unele chestii pe care le face un barbat ca sa arate bine,nici unui barbat nu cred ca i-ar place ca o femeie sa-i povesteasca prin ce metoda se epileaza,in ce pozitii,etc...........sau cat de paroasa a fost inainte sa se epileze,sau cate cosuri a mascat cu ajutorul fondului de ten si a pudrei ::) |
|
|
![]()
|
|
pai daca el ti-a povestit de ce nu i-ai dezvaluit si tu cateva secrete de-ale fetelor? ;D sau poate asta intentiona: schimb de experienta? ???
oricum, zilele trecute eram intr-un magazin si am vazut un tip pensat. ??? pensatul ar trebui totusi sa ramana fetelor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu sunt de acord cu pensatul sprancenelor dintre sprancene :P stiti voi partea aia deasupra nasului care trebuie sa fie libera,sa se vada ca sunt 2 spancene ::)
dar daca vad un baiat cu sprancene subtiri ca ale mele nu ma pot abtine sa nu rad in fata lui,poate chiar sa fac pe mine de ras ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:56 PM |
|