![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Jeans drepti, lungi, nu ii suport pe cei scurti sau pana la glezne sau mai stiu eu ce,
tricouri fara maneci (cred ca le spune tank tops dar nu sunt sigura) sandale/pantofi cu toc macar 5 cm (si maxim 6, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Am si alte tzoale dar fara astea nu as putea exista. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
clar bulgii ... dar nu pot sa zic ca o pereche anume. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 1-August 07 Member No.: 1,961 ![]() |
piesa favorita din garderoba ..hmm , cred ca o pereche adorabila de jeansi negrii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mulati si .. sutele de perechi de pantofi si addidasi si etc:) sunt obsedata de incaltamine :X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Un maieut, primit de la sora mea...cu o pisica desenata:)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Preferata mea este o rochie din catifea neagră, cu croială clasică şi midi. Are mâneci scurte. În jurul ei asamblez rapid şi cu maximum de efect ţinuta optimă situaţiei căreia trebuie să îi fac faţă. Cu excepţiile de rigoare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gentile si pantofii...
Iar dintre haine, cred ca blugii. Mi-e greu sa spun care anume dintre ei, dar 5 dintre perechile de blugi pe care ii am imi plac mai mult. Imi plac si bluzele si rochiile elegante... Of, chiar ca e greu sa numesc o piesa preferata, ca am o intreaga lista de haine preferate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:16 PM |
|