IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Adoptii de pisicute, Adoptati o pisicuta!- Topic de anunturi
Laura34215
post Sep 18 2007, 01:01 PM
Post #111

Dependent

Group: Dependent
From: Timisoara
Member No.: 2,044

Ice_qween, nu staim ca tu esti Andrada ! Ma bucur tare mult ca Tomy (sau Masy . cum ramane pana la urma ? ; si scuze ca am inteles eu gresit inital numele) e bine la voi si ca ii merge bine. E foarte bine ca s-a obisnuit si se joaca, toarce. O sa vezi ca degaba ii pregatesti tu patut, ca el va dormi mereu unde apuca si unde il prinde somnul. In general va dormi in aceiasi camera unde sunteti si voi.. O sa te amuzi, dar vei vedea ca o sa doarma cracanel. Cand o sa mai creasca. In general pisoii tigrisori au niste pozitii de somnik teribil de amuzante. Doar stiu din proprie experienta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa mai imi dai vesti despre Tomy si daca poti si niste poze ar fi super !!! E tare bine ca deja Tomy e o mica vedeta la tine in familie !! Inca o data multumesc !! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
Fetita si baiatelul ramasi papa toata ziua, sunt mai blanzi, nu se mai sperie atat de repede, s-au obisnuit parca cu oamenii, stau sa-i mangai, torc la mine in brate, si imi doresc sa le gesesc si lor palate. Sa-mi tineti pumnii. Nu ma las pana nu le gasesc si lor familii !! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Maat, eu nici nu am stiut ce nick are Andrada aici pe forum. Cand ne-am intalnit am intrebat-o unde a citit anuntul si mi-a spus ca aici pe forum. Dar peste tot pe unde am pus anunturi ti-am multumit, Andrada. Sa stie lumea ce suflet bun si iubitor si mare ai !!! Si uite asa ne-am si intalnit !

Andrada, daca ai vreodata nevoie de vre-un sfat sau ajutor, cu draga inima te ajut. Scrie-mi aici si iti voi raspunde. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Din pacate am aflat ca pisoii pe care i-a prezentat aici Jolie nu mai sunt printre noi. Au iesit din curtea blocului si au fost calcati de o masina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sufletele mici ati mers intr-o lume mai buna, unde toti va iubesc ! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
jolie
post Sep 18 2007, 01:47 PM
Post #112

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Sep 18 2007, 04:01 PM
Post #113

Musafir

Imi pare rau pt pisicuti jolie:(.Laura,am avut ceva probleme cu Tomyta.doctorul la care l-ai dus l-a dat cu frontline si nu era voie pt ca este prea mic.A inceput de ieri sa verse tot ce manca si se simtea tare rau.L-am dus la doctor si acum face injectii si ii pune perfuzie in fiecare zii:(.Acum este f vioi,se joaca si papa.Ii dau carnita pt junior sa vedem daca e mai ok cu asta decat cu laptele.Este un scump si atat de vorbaret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .daca il intrebi ceva imediat raspunde.Si s-a razgandit cu patutul...acum vrea doar cu noi in pat.Ne trezim cu el peste noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Sper sa se faca bine,doctorul nu a vrut sa imi dea sperante,a zis ca vom vedea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Deja il iubim mult si fara el am fi tare tristi.

+Quote Post
Laura34215
post Sep 18 2007, 09:29 PM
Post #114

Dependent

Ice_qween, eu chiar l-am intrebat pe medic daca e voie cu Frontline la varsta lui. Si a zis ca este voie, dar nu in cantitate mare. Dar pana acum nu au avut probleme nici unul dintre pisoi. Si pe toti i-a dat la fel. Cei de la strand nu au deloc probleme.
Imi pare rau ca Tomy are probleme. Sa te uiti atenta daca nu are viermisori. Ca sunt unele pisicute care vomita si din cauza viermisorilor. Incearca incet-incet sa nu-i mai dai laptic, o fi el bun, dar face viermisori la stomac. Cel mai bun e laptele de mama, de pisica. Si la cei 2 ramasi am inceput sa le cumpar carnita in sos pentru junior si vreau sa le dau din ce in ce mai putin laptic.
Trebuie sa se faca bine Tomy al tau. Daca spui ca se joaca si e vioi, atunci nu pare atat de grav. Sa mai imi spui cum se simte. Nu te mai gandi la ce e mai rau. Ce dragut din partea lui ca doarme cu voi in pat ! Si motanelul meu, la inceput, dormea cu noi in pat, dupa care nu am mai incaput de el, ca se latea pe tot patul. Acuma doarme pe unde apuca, dar tot in camera cu noi. Mai vine in pat, si acum e deja grasut, are 3 kg, si cand incepe sa ne escaladeze deja se simte.

Am aflat ca totusi din cei 2 pisoi de la anuntul pus de Jolie, unul totusi a scapat si a fost deja adoptat. Doar cel cu alb pe labutze a fost calcat de masina. E tare trist. Dar bine macar ca unul e la casuta lui.

+Quote Post
Ice_qween
post Sep 18 2007, 10:38 PM
Post #115

Musafir

Pai daca ceilalti doi nu au nimic,poate este cum spui tu.Mie asa mi-a spus medicul,ca de la frontline,si asa m-a speriat cand a zis ca nu prea are sanse (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Ieri i-a fost rau,abia seara tarziu si-a revenit.Acum este f vioi,astazi daca a dormit o ora in total,restul numai a alergat si s-a jucat cu jucarioarele lui.Ieri am fost la mama mea si s-a jucat cu motanul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Oricum,merg si maine la doctor ca ii da vitamine si glucoza prin perfuzie.Ii place f mult carnita si sta tot in locul unde primeste mancarea.O sa incerc sa mai gasesc stapani si la fratiorii lui,sper sa reusesc.

+Quote Post
Laura34215
post Sep 18 2007, 10:46 PM
Post #116

Dependent

Multumesc tare mult ca incerci sa mai cauti stapani si pentru cei 2 ramasi !! Ai un suflet imens !!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Lui Tomytza ii doresc multa sanatate, si cand ai timp, si daca ai aparat foto, mai pune cateva poze si el. (Imi poti trimite pe e-mail. Adresa este cu acelasi nick, pe Yahoo.) Este bine ca ai gasit un veterinar care se ocupa cu dragoste de Tomytza. Daca e vioi si vesel si papa cu pofta, atunci eu cred ca este bine. Sa mai imi dai vesti, sa-mi spui ce a mai spus veterinatul.
Somnik usor ! Pupa-l si pe Tomytza ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
jolie
post Sep 19 2007, 09:32 AM
Post #117

Incurabil

Nici eu nu cred ca este la de Frontline. Cam ciudat!

+Quote Post
Laura34215
post Sep 19 2007, 08:10 PM
Post #118

Dependent

Spune tu Jolie, ca doar ai 3 pisici acasa, ale tale au avut vreodata probleme de la Frontline ?

Andrada ??? Cum se mai simte Tomy ? Sper din suflet ca e bine !!! Mai da-mi vesti ! Te pupic !

Jolie, profit de ocazie sa le pup din nou si aici pe Jolie, Ghiocel si Miky !!!

+Quote Post
jolie
post Sep 19 2007, 10:21 PM
Post #119

Incurabil

Multumim Laura, si noi pupam.
Noi nu am avut pb cu frontline-ul. Miky avea cam 1 luna jumatate cand l-am gasit si dr l-a frectionat bine cu frontline pt ca era puricos!!!

+Quote Post
Ice_qween
post Sep 20 2007, 08:30 PM
Post #120

Musafir

Scuze ca Laura ca nu ti-am rasp,dar am avut eu ceva probleme de sanatate si nu am mai intrat pe net.Tomyta este f bine,precis i-a fost rau pt ca a papat prea mult.Acum ii dau din 3 in 3 ore cantitati mai mici,mi-a spus medicul cat.Toata ziua se joaca si se tine dupa noi prin casa.Este f ascultator si inteligent.O singura data i-am aratat ca trebuie sa isi faca nevoile la litiera si a inteles (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Te pup

+Quote Post

33 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:03 PM