![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce draguta e pisicuta gri... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O sa vreau si eu prin decembrie o pisicuta. Atunci ma mut si imi doresc un animalut de companie.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Si eu cred ca vreau o pisica in vacanta de iarna, dar mi-e frik ca nu se va intelege cu porcusoarele mele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
O alta problema pe care o am de intampinat sunt mama si tata, si-asa mama e obsedata de curatenie si ordine, nu cred ca ar suporta cu brio zgarieturile pisici pe te miri unde si alte chestii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca-i mananca porcusorii de guineea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e adevarat, nu asta e motivul! Nu cred ca ar avea cum sa le faca cv daca ele sunt inchise in cusca! Motivul sunt parintii! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
TeoRBD, o pisica poate fi invatata sa mearga la litiera; de asemenea, pentru zgarieturi exista anumite covorase/placaje/locuri de joaca pe care le poti achizitiona. in acest fel pisicuta nu va mai zgaria canapelele sau mai stiu eu ce.
trebuie sa iti asumi responsabilitatile; totusi, un animal de companie nu e un animal de plus; de el trebuie sa ai grija fie ca ai chef, fie ca nu ai. sunt multe lucruri de invatat. hrana, apa, nisip si asa mai departe, dar sunt sigura ca te vei descurca. mai ales ca mai ai deja animalute in casa. incearca sa ii convingi pe ai tai sa te lase sa iei o pisica macar de proba. o sa vezi ca animalutul o sa se ocupe de sensibilizarea lor. nu ai cum sa nu iubesti un ghemotoc de blanita. |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
ms Meq,dar eu sunt din Tm.Mie prin decembrie imi trebuie una si as prefera sa fie asa micuta si neagra.Ma gandeam sa o iau de acuma ca poate in dec nu mai gasesc puisori,dar nu stiu ce sa fac.Si mie imi plac amandoua,si cea gri este f dulce.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Ice_qween, daca o vrei si mai este disponibila, poate poate gasim un transport pentru ea. asta va trebui sa tratezi cu Kale.. sa stii ca nu ar fi prima pisicuta care pleaca asa departe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa gasesti puisori si in decembrie, sa stii. oamenii fara suflet - cei care arunca pisicile pe strada sau le abandoneaza in orice alt fel - nu au anotimp.. Meg. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Acum nu cred ca ar fi perioada optima, avem alte probleme, cum ar fi gasire aunui nou serivici, cheltuieli, etc...dar poate prin decembrie, in vacantza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pisoii pe care i-am vazut la cateva blocuri distanta sunt f mici si scumpici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
pisicutele din pozele voastre sunt luate de pe strada?
daca vor fi puiuti si in dec atunci o sa vedem cum facem cu transportul,in caz ca vor fi tot asa departe.Abia astept sa am un pisi mic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Acum stau cu soacra si ei nu ii plac animale in casa,de asta prefer in decembrie cand ma mut. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Of, azi iar am intalnit un pisoias mic si dragalas, ma doare sufletul sa-i las acolo si sa nu iau macar unul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In decembrie nu cred ca se vor mai gasi de astia mici, as vrea sa aiba maxm 4-5 luni... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iar pana la vara nu mai am rabdare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pls HELP ME!
|
|
|
![]()
|
|
TeoRBD, unde erau pisicii? Poate poti ajuta la adoptii. Ai putea sa le faci niste poze? Ai putea sa ne spui prin ce zona sunt, in ce oras?
Ai dus vreodata un pisic acasa? Cum au reactionat ai tai? |
|
|
![]()
|
|
Eu stau in Deva, nu cred ca e nimeni de aici...s-ar putea sa le fac poze, poate marti sau mai incolo, maine am cv treaba in alta parte...mi-ar placea sa ajut la adoptia lor, dar n-am cum, sunt vreo 5-6 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu, n-am adus niciodata pisica in casa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O colega de cls a avut vreo 4 pisici care au facut nush cate randuri de pui + un catel, iar acum mai are 2 pisici...ea nu e genul care sa aiba grija si sa le acorde atentie, cum as putea sa fac eu, ci toata treaba o face mama ei... Atunci eu dc naiba trb sa ma targuiesc atata? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:45 AM |
|