![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buuun, vaz ca lumea pe aici e mai mult pe la restaurante de revelion, altfel nu-mi explis cum de nu s-a deschis inca un asemenea subiect. Totusi, cele ca mine care prefera sa stea acasa, trebuie sa pregateasca un meniu... I know, it sucks... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
So, sa va expun meniul meu: Feluri de mincare - gaina umpluta - friptura - limba cu masline (asa numita mincare rece) - salata de boeuf - oua umplute - platou de diferite brinzeturi - sarmale - un tort mic cu frsica naturela si fructe - placinta cu ravase - vassilopita Beuturici - metaxa - irish cream - vin rosu cabernet sauvignon - vin alb feteasca regala - cola - suci naturei de purtucala , pere , mere, vaz eu ce tre sa mai completez - acua chiorensis mineralis - evident, sampanie :alba si rose (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii clar ca doua persoane nu pot baga in ele atita haleala, dar tre` sa fie masa plina, e revelion, nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
De Revelion habar n-am ce fac, cred ca dialog de foie gras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (adica de rata si de gasca) cu salata dintr-aia mica. Trebuie sa vad ce fac cu painea, magazinele sunt deschise numai pana la 2 si painea alba de-aia de care-mi trebuie la asta nu mai face doua parale dupa cateva ore, poate fac eu una repede. Si trebuie sa ma uit maine in beci de vin, trebuie neaparat unul alb usor dulciu la toata tarasenia asta. Desert fac islere. Felul doi habar n-am. Poate iar un roastbeef... Sampanie frantuzeasca (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Merlot de Sicilia, Nero d'Avola |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mie mi s-a comandat deocamdata pui chinezesc si tiramisu. Stiu sigur ca o sa mai fie un vin italienesc super bun. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
Post
#4
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sa postez si eu.E drept ca e mai mult meniul mamei,dar ma laud cu ce afce ea:D
Platou cu aperitive:salamuri,toba,caltabos,masline,branzeturi. Rosii umplute Salata verde, boeuf si de vinete Sarmale Ciorba de burta Friptura de porc Peste la gratar cu niste legume garnitura. La bauturi nu ma pricep,zic si eu din ce am vazut deocamdata pe balcon:vin rosu si alb,sampanie,tuica-noi tot timpul de rev bem o picatura de tuica fiarta,si crema de ciocolata. |
|
|
![]()
Post
#5
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Noi facem Anul Nou in familie, la ai lui. Fiecare aduce bunatatiuri.
Ai lui pregatesc fripturi si peste la gratar, ciuperci la cuptor, salate si tort cu crema tiramisu. Mama face si ea un tort de mere.. muy bueno si salata de fructe. Eu am facut tarta de legume si placinta cu ciuperci. Maine fac salata tzatziki si, in functie de timp si chef o fasole verde la cuptor. Iar pentru aperitive si bauturi fiecare isi aduce aportul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#6
|
Musafir ![]() |
Eu tot nu stiu ce fac ca fel principal, dar anreul l-am schimbat putin:
dialog de foie gras cu jeleu de cafea pe linte Beluga si salata Mi-am adus aminte ca italienii mananca de Revelion linte, cica inseamna spor financiar, de-asta schimbarea. |
|
|
kary_pink |
![]()
Post
#7
|
Musafir ![]() |
Si eu tot acasa petrec, in familie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
~aperitive: leber, toba, etc... ~sarmalute ~salata de boeuf ~friptura(din diferite tipuri de carne) ~racitura/piftie de gasca ~ciorba de perisoare( asta pentru a 2a zi dimineata) ~cozonac ~faguri ~placinta cu branza si stafide (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
Post
#8
|
Musafir ![]() |
Meniul nostru de Revelion (l-am luat dintr-un excel):
1. Aperitive - Un platou branzeturi si cascaval - Un platou preparate de sezon: cartabosi, carnati, toba, piftie - Un platou muschi file, sunca pui peste - Salate: boeuf, ciuperci si pui, andive si pui, oua umplute 2. Peste pane 3. Sarmale 4. Friptura pui, porc 5. Dulciuri (prajituri si tort) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#9
|
Musafir ![]() |
Sa nu uitati sa faceti poze!
Pe mine m-a animat Ala la ceva asiatic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu mai insir acum ce si cum, fac poze tura asta la toate si va arat. |
|
|
roxanica10 |
![]()
Post
#10
|
Musafir ![]() |
Evident, c-am trecut pe aici abia dupa revelion si n-am vazut ca trebuia sa facem poze...si chiar aveam ce poza (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:31 AM |
|