![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
E am AVG, caut sa il schimb.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rezolvat, Titsule. Scuze de intirziere, lipsa timpului e de vina.
Trebuie sa dai close dupa ce bagi polurile, altfel se pierd. Am patit-o si eu. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Multam Diana, acum stiu. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am karsperky acum si desi sunt multumita de el imi incetineste f mult sistemul si o sa il schimb cu Nod32 care am auzit de la multa lume ca ar fi bun.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avira. EU ma declar multumita de protectia pe care o ofera.
|
|
|
zoliky |
![]()
|
Musafir ![]() |
Folosesc NOD32. Consuma putine resurse, scaneaza rapid si are cele mai multe premii.
Kaspersky este bun dar incetineste calculatorul. This post has been edited by zoliky: Nov 24 2007, 02:21 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nod32 si eu.
Tot din cauza resurselor putine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 18-July 10 From: Greece Member No.: 8,888 ![]() |
Folosesc Avira AntiVir Professional si sunt multumita de cum isi face treaba.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Bit Defender acasa dupa ce am gasit o promotie; pentru cine vrea licente gratis 6 luni poate intra in perioada 17dec 2010_5ian 2011 sa le ia de AICI, nu trebuie inregistrare sau completare de formulare ci se intaleaza direct.
La servici Kaspersky varianta trial 30zile resetata la nesfarsit din 30 in 30zile. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Eu am folosit multi ani BitDefender.Si nu am ce sa le reprosez.
Anul acesta am trecut pe Nod32 si vad e bine si asa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:15 AM |
|