IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stirile Zilei, Ce se mai intampla in tara si in lume
Oana
post Dec 26 2008, 09:58 AM
Post #241

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Fain...si eu ar fi trebuit sa fac la fel. Ma bucur mult pentru ea si admir femeile care lupta pentru drepturile lor.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Dec 31 2008, 11:15 AM
Post #242

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ordonanţă de Urgenţă privind unele măsuri financiar-bugetare - Actul normativ stabileşte cuantumul minim şi maxim al indemnizaţiei de creştere a copilului. „ Nici o mamă, care este angajată, nu va primi mai puţin de 8 milioane lei vechi, dar nici mai mult de 40 de milioane lei vechi, adică aproximativ o mie de euro. Această plafonare răspunde principiului solidarităţii. Persoanele care au salarii mari şi, în mod evident, contribuie cu o sumă mai mare la bugetul de asigurări sociale îşi vor găsi materializată această contribuţie mare la pensie”, a precizat primul-ministru Emil Boc. Şeful Executivului a arătat că legislaţia românească în domeniu este una dintre cele mai avansate din Uniunea Europeană.

Guvern

Persoanele care au salarii mari şi, în mod evident, contribuie cu o sumă mai mare la bugetul de asigurări sociale îşi vor găsi materializată această contribuţie mare la pensie (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Sunt curioasa care va fi grila pentru indemnizatii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Abia astept sa citesc actul normativ!

+Quote Post
Roxana_
post Dec 31 2008, 11:20 AM
Post #243

Musafir

Da...si eu sunt foarte curioasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , mai ales ca ma priveste si pe mine aceasta hotarare legislativa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 06:37 PM
Post #244

Moderator Global

Intram in Anul Boului
Anul nou chinezesc debutează pe 26 ianuarie. Lumea se poate aştepta în 2009 la un an al păcii şi calmului, dar astrologii chinezi şi maeştrii feng shui prezic că până la o îmbunătăţire a situaţiei economiei mondiale drumul va fi lung. După un an al Cocoşului marcat de o criză fără precedent din anii '30, anul Boului se prezintă ca unul mult mai puţin agitat.
Anul boului simbolizează prosperitatea, succesul dar şi munca din greu.

+Quote Post
Fanny
post Feb 23 2009, 08:48 AM
Post #245

Moderator Global

(IMG:http://elady.ro/showphoto/articole/vagabondul_milionar_400.jpg)
Câştigătorii premiilor Oscar - 2009:

* Cea mai bună actriţă într-un rol secundar - Penelope Cruz - Vicky Cristina Barcelona
* Cel mai bun scenariu original - Dustin Lance Black - Milk
* Cel mai bun scenariu adaptat - Simon Beaufoy - Vagabondul Milionar
* Cel mai bun film de animaţie - WALL-E
* Cel mai bun scurt metraj de animaţie - La maison de petits cubes
* Cele mai bune decoruri - Strania Poveste a lui Benjamin Button
* Cele mai bune costume - Ducesa
* Cel mai bun machiaj - Strania poveste a lui Benjamin Button
* Cea mai bună imagine - Slumdog Millionaire
* Cel mai bun film de scurt metraj - Speilzeugland
* Cel mai bun actor într-un rol secundar - Heath Ledger - Batman The Dark Knight
* Cel mai bun documentar - Man on Wire
* Cel mai bun scurt metraj documentar - Smile Pinki
* Cele mai bune efecte vizuale - Strania poveste a lui Benjamin Button
* Cel mai bun sunet - Batman - The Dark Knight
* Cel mai bun montaj sonor - Slumdog Millionaire
* Cel mai bun montaj - Slumdog Millionaire
* Cea mai bună coloană sonoră - A.R. Rahman - Slumdog Millionaire
* Cea mai bună melodie originală - A.R. Rahman şi Singh Gulzar ("Jai Ho") - Slumdog Millionaire
* Cel mai bun film străin - Okuribito (Japonia)
* Cel mai bun regizor - Danny Boyle - Slumdog Millionaire
* Cea mai bună actriţă într-un rol principal - Kate Winslet - The Reader
* Cel mai bun actor într-un rol principal - Sean Penn - Milk
* Cel mai bun film - Slumdog Millionaire

Dupa cum se vede mai sus, filmul Slumdog Millionaire ("Vagabondul Milionar") a dat lovitura la cea de-a 81-a ceremonii de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc în această dimineaţă, la Kodak Theatre, în Los Angeles. Filmul a primit opt premii ale Academiei Americane de Film, printre care cel acordat celui mai bun film şi celui mai bun regizor - Danny Boyle. Pelicula, inspirată dintr-un roman scris de Vikas Swarup, este povestea halucinantă a unui tânăr de 18 ani, crescut în condiţiile aproape inumane din suburbiile oraşului Mumbai, aflat la doar un pas distanţă de câştigarea marelui premiu al concursului "Vrei să fi miliardar?" - variantă indiană.

+Quote Post
bulina
post Mar 10 2009, 04:31 PM
Post #246

Musafir

Lidl supermarket chain's online shopping portal will offer the Opel Corsa for just under euro11,000 ($14,000) and the Volkswagen Cross Polo for euro14,000, ($17,700) — a discount of about 25 percent off the suggested retail price.

ce inseamna scaderea puterii de cumparare ...

http://www.msnbc.msn.com/id/29600212/

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 05:04 PM
Post #247

Musafir

Yep: lidl-shop, dar eu n-am auzit inca pe nimeni ca se bucura de oferta asta. Le doresc totusi sa aiba succes!

+Quote Post
Fanny
post Mar 10 2009, 08:41 PM
Post #248

Moderator Global

In Anglia, un proprietar de magazin auto vindea in decembrie doua masini la pret de una. Oferta pentru tata si fiu, zicea el. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

PS:Intelesesem ca in Germania e nebunie mare cu Daciile, dupa ce-au introdus o prima marisoara de vreo 2.500 de euro intr-un program de reinnoirea parcului auto. Practic au relansat productia de la Pitesti.

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 09:34 PM
Post #249

Musafir

In Germania s-a dat o lege impotriva crizei care a atacat furibund industria automobilistica: fiecare om care-si arunca masina la "gunoi" si-si cumpara una noua primeste 2500 €. Si-ntr-adevar, Daciile se vand foarte, foarte bine, am citit ca aduc un stoc mare de tot din Rusia pentru ca nu mai fac fata cererii.
La pretul masinilor de la Lidl nu stiu daca se mai scad cei 2500 € (nu prea cred), chiar daca-si dau masina actuala la fier vechi.

+Quote Post
Fanny
post Mar 10 2009, 10:10 PM
Post #250

Moderator Global

La noi in Rabla, dealerii auto mai lipesc la prima de casare si-un discount al lor. Numai sa vanda! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Pe de-o parte e bine ca sunt masini vechi garla, pe de alta, nu prea, pentru ca nu-s multi care-si permit sa renunte dacia veche din 1980 ca sa-si ia o masina noua. Prima de casare e la noi de vreo 800 de euro.

Nici eu nu-mi dau seama daca "oferta Lidl include si prima de casare". (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Inteleg ca reusesti sa economisteti pana la ... euro luand marca x/y, dar mai mult nu pricep si gata. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)

Sie sparen über € 3.940.- 2 bzw. 27,1 % gegenüber der unverbindlichen Preisempfehlung von Opel Deutschland (Stand 25.02.2009)
Sie sparen über € 4.775.- 3 bzw. 25,9 % gegenüber der unverbindlichen Preisempfehlung von VW Deutschland (Stand 12.02.2009

2 Jahre Herstellergarantie
Zusätzl. € 2.500.- Umweltprämie 1 möglich
EU-Neuwagen

+Quote Post

44 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 04:17 PM