![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Economisiti peste € 3.940.- 2 ceea ce inseamna 27,1 % fata de pretul oficial Opel Deutschland (Stand 25.02.2009)
Economisiti peste € 4.775.- 3 ceea ce inseamna 25,9 % fata de pretul oficial VW Deutschland (Stand 12.02.2009) 2 ani garantie fabricii In plus € 2.500.- premiu ecologic 1 posibil Masini noi UE |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica din 1 septembrie becurile normale de 100 W nu se vor mai comercializa si ne cam obliga sa cumparam becuri din alea economice.
Eu am experiente groaznice cu becurile economice, am luat 5 buc care m-au costat 100 Ron deci o caruta de bani, dar cica durata de viata garantata nustiucati ani. Bon, pe langa faptul ca lumina data de ele e CHIOARA, dupa 2 sapt unu a inceput sa imi palpaie, m-am dus am pus mana sa il desurubez din dulie, mi-a explodat in mana. Peste inca o sapt, aceeasi schema cu al doilea bec. Deci acum mai am 3 buc din cele 5. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
100 de ron 5 becuri? Gizas crasit, tre sa-mi fac rezerva de becuri normale (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Initial dispar becurile mate si cele de 100 wati. De la 1 septembrie se va stopa fabricarea lor. Ulterior, din 2010 nu se mai produc nici cele de 75 de wati, iar din 2011 cele de 60 de wati.
Anul 2012 va fi anul in care nu vor mai fi produse nici cele de putere mica, 40 si 20 de wati. Cam asta le-a fost foarta. La nivel european s-a motivat ca becurile clasice produc 95% caldura si 5% lumina. Asa ca au decis inlocuirea. Eu in casa, am folosit unul economic in baie, dar din cauza palpaitului,am renuntat. Ma termina nervos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se pare foarte "democratic" sa-ti impuna un produs scump, care nici macar nu e bun. Si pun pariu ca de pe urma chestiei astea vor profita "baietii destepti" deja plini de bani ai Romaniei
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mi-e ca baietii destepti care sunt pe piata becurilor din Romania sunt baietii destepti care sunt pe piata becurilor la nivel mondial, adica general Electric, Osram, Philips. Oricum, ce spun producatorii este ca vor fi si standarde mult mai ridicate pentru producerea becurilor economice, din momentul in care apare factorul de "obligativitate". (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In opinia mea, becurile astea se potrivesc la retele electrice foarte stabile. Noi avem prea multe variatii de tensiune si instalatii vechi de cand exista blocul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu suport lumina slaba in casa ma oboseste, nici f puternica nu mi place, becurie de 60 sunt potrivite. Eu o sa mi fac rezerve de becuri de 60w. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poliţia i-a făcut o aroganţă lu’ Gigi
Finanţatorul Stelei nu a mai a fost ieri rege, aşa cum declara că se simte atunci când face aroganţe. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore împreună cu alte patru persoane pentru că i-ar fi sechestrat pe cei care i-au furat autoturismul Mercedes în urmă cu două luni. Becali a plecat de acasă, flancat de mascaţi, chiar la volanul maşinii furate, pe care a dus-o la sediul poliţiei pentru ca oamenii legii să preleveze probe din ea. Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00.35, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că, la intersecţia străzilor Dr. Felix şi Nicolae Titulescu, mai mulţi indivizi au blocat o maşină aflată în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi i-au băgat cu forţa în portbagajul unui autoturism de teren. Agresorii ar fi folosit şi arme de foc. Persoanele sechestrate au fost duse într-un imobil din Pipera, unde au fost reţinute împotriva voinţei lor timp de trei ore şi puse să scrie cum au furat maşina. Becali a spus ieri-dimineaţă că le-a şi filmat cu telefonul mobil şi că nu ştie să fi fost bătute. Procurorii au cerut aseară mandat de arestare pentru Becali. Acesta l-a acuzat pe şeful Poliţiei Capitalei că a făcut pact cu infractorii. Unul dintre avocaţii lui a precizat că procurorul de caz nu l-a lăsat să vadă dosarul de urmărire penală. Ultima ora Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat in jurul orei 9 dimineata de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată de avocaţii acestuia la Tribunalul Bucureşti.Alte trei persoane acuzate de lipsire de libertate au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1. Acestea sunt Cătălin Otto Zmărăndescu şi Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu. Marius Geavela, a cincea persoană acuzată, nu a primit mandat, dar are interdicţie de a părăsi localitatea. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aroganta asta dureaza de vreo 36 de ore. M-au zapacit! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cred ca toti stelistii fac coada la biserica sa dea acatiste sa iasa gigi! Cea mai tare pancarta ever am vazut-o la mitingul de la judecatorie: FREE GIGI! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu vorbesti serios?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 05:14 AM |
|