IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stirile Zilei, Ce se mai intampla in tara si in lume
Cindy
post Nov 12 2009, 12:26 AM
Post #331

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hmm, cred ca o sa ma duc?!? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 12 2009, 08:24 AM
Post #332

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 12 2009, 01:47 PM
Post #333

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ah, deci la tine nici nu se pune problema sa lipsesti, nu?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 12 2009, 03:32 PM
Post #334

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

In nici un caz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 14 2009, 03:14 PM
Post #335

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nati Meir rămâne încă 20 de zile în arest
Tribunalul Bucureşti a decis astăzi să prelungească mandatul de arestare emis pe numele lui Nati Meir cu încă 20 de zile, însă decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti de prelungire a mandatului de arestare preventivă emis în urmă cu o lună pe numele fostului candidat la preşedinţia României.

Pe 6 noiembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins o altă cerere a lui Nati Meir de punere în libertate prin înlocuirea măsurii arestării preventive, iar această decizie nu mai poate fi atacată. Curtea de Apel Bucureşti a respins, pe 27 octombrie, recursul lui Nati Meir împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de înşelăciune

Adio, Maestre! Ultimul drum al lui Gheorghe Dinica!
"Toti suntem din ce sunt visele formate, iar fratele meu de suflet a ales de acum nemarginirea". Cu un tremur in glas, cu ochii plansi si vorbe atat de calde, Marin Moraru ne-a trezit, vineri, in ziua despartirii, intr-un vis urat.

"Toti suntem din ce sunt visele formate, iar fratele meu de suflet a ales de acum nemarginirea". Cu un tremur in glas, cu ochii plansi si vorbe atat de calde, Marin Moraru ne-a trezit, vineri, in ziua despartirii, intr-un vis urat.
Gheorghe Dinica a plecat de acum la cele vesnice, pe aleea din cimitirul Bellu, care ne va aminti mereu ca acolo isi doarme somnul cel de pe urma un mare actor roman.
De marti, din ziua in care am primit vestea mortii lui Gheorghe Dinica, am fost martori muti ai unui urias val de emotie. Mii de romani si-au frant mainile, au aprins candele si au impodobit cu flori incaperile prin care a trecut Maestrul. Aceasta iubire sincera este cu siguranta cea mai buna dovada ca harul lui a prins la public, iar oamenii ii vor cauta instinctiv numele pe afisele de teatru si de film.
Vom spune si noi acum ce i-a cerut si prietenul lui de suflet "Somn usor, Gigi Dinica, te vom pastra vesnic in amintire".
La Teatrul National Bucuresti a fost ultima reprezentatie. Cea mai trista si dureroasa. S-a stat la coada pana-n strada, s-au adus flori si dupa haine ai fi zis ca lumea se pregateste de piesa. A fost cu adevarat una a vietii si a mortii in care au jucat laolalta actori si spectatori, aducand astfel un omogiu unui prieten pretios.
In foaier, Gabriela Dinica nu mai avea nici lacrimi. Dintre toti, pentru ea despartirea este cea mai grea.
Colegii de generatie se numarau timid si aveau aceleasi ganduri de inceput si de sfarsit.
Mitica Popescu: "Ne-am cunoscut acum 60 de ani, am fost colegi, un om minunat, plin de forta. S-a grabit sa ne lase singuri...si incet, incet o sa ne ducem toti".

Mircea Albulescu
" Dumnezeu sa il odihneasca, binemeritata odihna sa i-o harazeasca. Ne-am vazut prima oara pe scena in 1964 si de atunci am tropait impreuna pe scena........."

George Mihaita"Cred ca a plecat cel mai mare dintre noi si cred ca fiecare actor si-ar dori sa fie macar o data Gheorghe Dinica".
Cu un cuvant plin de iubire si delicatete, Marin Moraru, prieten de-o viata cu Gheorghe Dinica, i-a multumit acestuia din suflet pentru tot ce a impartit cu el si cu noi.
Nelu Ploiesteanu: "Simt ca a mai plecat cineva din sufletul meu. Voi fi recunoscator toata viata pentru ceea ce a facut pentru mine..."
Vladimir Gaitan"Era foarte exigent cu prieteniile lui, foarte greu puteai sa ajungi in Olimpul lui, pentru ca pentru mine Dinica era un Zeu, el facea parte din acei oameni atinsi de o aripa de inger".
Rica Raducanu"Ii placea sa bea un sprit, sa stea cu prietenii, sa asculte o muzica, cred ca ii placea mai mult sa avem o orchestra aici..."
Din foaierul Teatrului National, unde a fost depus la ora 9, sicriul a fost scos pe umeri de colegii de scena, in aplauzele tuturor. Sunt ultimele pe acesta lume.
Florin Zamfirescu: "Un mare actor, un urias actor".
Constantin Cotimanis: "Din pacate, in toata comedia asta de viata, urmeaza si momente de tristete, astazi suntem niste clovni tristi, eu mai multe nu pot sa spun, Dumnezeu sa il odihneasca".
La fel ca la National, si intrarea in cimitirul Bellu a fost impanzita de admiratori, cunoscuti sau necunoscuti.
Salvele trase in memoria unui cavaler au dat semnalul ca de aici incolo Gheorghe Dinica a schimbat si scena si compania. Il asteapta o sumedenie de prieteni dincolo, care cu siguranta i-au pregatit deja un rol.
Gongul bate surd. Cortina nu se ridica, se lasa. Nu plangeti!
Gheorghe Dinica n-a murit, el ne-a ramas pururi noua, prin filmele si muzica lui.
Marian Ralea
: Prin plecarea lui nea Gigi in Imparatia Alba eu ma simt orfan

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2009, 02:32 PM
Post #336

Fondator eLady.ro

Polo: România a învins Spania în preliminariile Ligii Mondiale
Echipa naţională de polo a României a dispus, marţi, la Oradea, scor 9-7, de vicecampioana mondială Spania, în prima etapă a Grupei a 3-a din preliminariile Ligii Mondiale din 2010.
Golurile elevilor lui Istvan Kovacs au fost reuşite de Andrei Iosep (3), Cosmin Radu (2), Nicolae Diaconu (2), Tiberiu Negrean (1) şi Ramiro Georgescu (1).

Şoferii cu accidente la activ vor plăti mai mult pentru o poliţă RCA
Asiguratorii vor aplica începând cu anul 2010 sistemul bonus/malus pentru poliţele de răspundere civilă auto (RCA). Un şofer care nu a avut nici un accident poate primi un bonus de 10% în primul an, reducerea urmând să ajungă până la 50% din preţul poliţei în şapte ani, dacă nu a înregistrat nici un eveniment. Pe de altă parte, în cazul în care un şofer a înregistrat un eveniment, tariful RCA creşte cu 45% în primul an şi se poate majora până 200% în cazul celor ce produc mai multe evenimente.

Bonus/malus este sistemul prin care asiguratul sau utilizatorul se încadrează într-una din clasele de bonus - ceea ce conduce la reducerea primei de asigurare - sau într-una din clasele de malus, care conduce la majorarea primei de asigurare, în funcţie de istoricul de daunalitate realizat de asigurat într-o perioada de referinţă. Pentru aplicarea clauzei bonus/malus sunt luate în calcul evenimentele înregistrate pe poliţele de asigurare încheiate de către asigurat, indiferent cine a condus vehiculul la momentul producerii accidentului.

Grecia: Proteste violente la Atena

Mii de oameni, majoritatea studenţi şi muncitori, au mărşăluit aseară pe străzile Atenei, supravegheaţi atent de peste 6.000 de poliţişti. Manifestanţii s-au adunat pentru a aniversa revoltele studenţeşti din noiembrie 1973, care au fost reprimate de regimul militar. Demonstranţilor li s-au alăturat militanţi pacifişti şi anti-poliţie, iar între manifestanţi şi forţele de ordine au izbucnit violenţe, după ce tinerii anarhişti au aruncat cu pietre şi sticle incendiare asupra poliţiştilor, au incendiat pubele şi au distrus câteva automobile. Scutierii au ripostat cu bastoane şi grenade lacrimogene. 13 poliţişti şi un protestatar au fost răniţi, iar 12 manifestanţi arestaţi.

Câţiva anarhişti, îmbrăcaţi în negru, au ridicat o pancartă pe care scria "Amintiţi-vă, amintiţi-vă de 6 decembrie", făcând referire la uciderea, anul trecut, a unui adolescent de către poliţişti, episod care a provocat cele mai mari revolte din ţară din ultimele trei decenii.

+Quote Post
Diana.
post Nov 19 2009, 02:08 PM
Post #337

Fondator eLady.ro

Preşedintele UE va fi desemnat în această seară
Liderii statelor Uniunii Europene (UE) se vor întâlni în această seară la Bruxelles pentru a decide cine va ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului European şi pe cea de Înalt Reprezentant pentru Politică Externă. S-au vehiculat mai multe nume însă negocierile au fost secrete. Printre preferaţii pentru poziţia de preşedinte al UE se numără premierul belgian, Herman Van Rompuy sau Vaira Vike-Freiberga, supranumită "Doamna de fier" a Letoniei, fosta preşedintă a acestei ţări.

În privinţa Înaltului Reprezentant pentru Politică Externă se vehiculează numele ministrului britanic de externe, David Miliband, care însă a declarat că nu este interesat de acest post, al fostului comunist italian Massimo D'Alema, al comisarului european pentru extindere Olli Rehn şi al Ministrului de Externe suedez, Carl Bildt.

+Quote Post
Diana.
post Nov 20 2009, 11:59 AM
Post #338

Fondator eLady.ro

BCR opreşte temporar sistemul informatic
Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe dumincă, 22 noimbrie, între orele 1.00 - 7.00, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri.
În acestă perioadă, clienţii nu vor putea efectua nici un fel de operaţiuni cu cardurile emise de bancă, atât la ATM cât şi la comercianţi. Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2009, 01:39 AM
Post #339

Fondator eLady.ro

Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush şi Traian Băsescu mor şi ajung în iad. La un moment dat, Elisabeta spune:
- Mi-e dor de Anglia! Vreau să sun în Anglia să văd ce face toată lumea acolo.
Sună regina, vorbeşte cam cinci minute şi apoi îl întreabă pe Diavol cât îi datorează.
- Cinci milioane de dolari.
Scoate regina un cec de cinci milioane de dolari şi se duce la locul ei...
Bush cere să vorbească în Statele Unite şi după zece minute de discuţii plăteşte un cec de zece milioane de dolari.
Băsescu cere să vorbească în România. Stă de vorbă cu toate neamurile, miniştrii şi deputaţii cam vreo două ore. Diavolul îi spune că trebuie să plătească un dolar.
- Poftim?! Doar un amărât de dolar?
- Păi, da... Că dacă suni dintr-un iad în alt iad e convorbire în reţea...

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2009, 06:24 AM
Post #340

Fondator eLady.ro

Gaz mai ieftin pentru firme, mai scump pentru populatie
Poate fi efectul unei legi care a trecut de Parlament si care avantajeaza sute de companii. Gazele care ne vor incalzi casele pana in octombrie 2010 vor veni in principal din import si vor costa aproape dublu fata de cat costa cele produse in tara.

In factura acest lucru s-ar putea traduce cu o scumpire de 10% in prima faza. Si asta pentru ca gazele noastre ieftine vor merge catre industrie.
Asa a decis Parlamentul care a modificat o decizie a Guvernul de a ajuta companiile sa depaseasca criza financiara. Dar iata ca efectul poate fi dezastros pentru populatie.
Atat populatia, cat si consumatorii mari foloseau inainte sa treaca aceasta lege un amestec de gaze: din productia interna si din import.
Insa, industria va avea prioritate la gazul romanesc, care costa doar 160 de dolari pe mia de metri cubi. Pentru oameni de rand, furnizorii vor cere gaze Rusiei, pentru care vom da aproximativ 300 de dolari pe mia de metri cubi.
Cum legea a fost deja promulgata si de presedinte, in prag de iarna populatia se poate astepta la o scumpire. Intre timp, producatorii romani de gaz spun ca cererea din partea industriei a inceput sa creasca.
Cei de la Autoritatea de Reglementare in Energie spun ca vor incerca sa tina preturile in frau pe cat posibil.

+Quote Post

44 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:29 AM