![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista relatii care tin o viata intreaga. Exista casnicii care par indestructibile. Si firesc ne intrebam: oare vom avea parte de asa ceva? Care ar fi reteta care sa duca la o relatie perfecta, o relatie bazata pe dragoste care sa nu cedeze la prima incercare de amploare? Vreau sa cred ca fiecare relatie a mea a durat cat o viata. Asta presupune ca sa nu iei intr-o relatie "greaua mostenire" din precedenta si are ca efect ca o sa bat orice pisica la numarul de vieti parcurse pana la nici 30 de ani omenesti (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,126 ![]() |
there is no such thing... if you ask me...
totul tine si de noroc, si de sansa, si de firea fiecaruia... poate ca "ce ti`e scris in frunte ti`e pus". ah, si atitudinea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Pentru ca sa existe "o dragoste de-o viata" in conceptia mea sunt necesare cateva ingrediente:
1) 2 parteneri care sa: -se iubeasca -se respecte in mod deosebit (respectul sa fie mai important decat dragostea) -fie sinceri unul cu celalalt -aduca transparenta in relatie -stie sa se aprecieze intre ei 2) sacrificii de ambele parti (cat mai multe, mai diverse si mai mediatizate intre ei) 3) cei doi trebuie sa fie oameni echilibrati (sentimentalismul si materialismul eclipseaza conditiile de mai sus). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 29-March 07 From: Braila Member No.: 1,414 ![]() |
Comunicarea si respectul sunt cateva ingrediente necesare.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
E adevarat ca exista si cazuri in care ramai cu prima iubire pana la sfarsitu vietii. Si daca nu prima iubire, oricum, asta e ideea. Te indragostesti de cineva, te casatoresti si ramaneti impreuna mereu. Cunosc insa relatii de peste 25 de ani care au divortat. Cupluri care incep relatia de la 20 de ani si dupa 10 ani se despart. Persoane care dupa 6 ani de casatorie si cu copii, inseala. Si asa mai departe... Auzisem la un moment dat ca daca ai ramas 5 ani alaturi de o persoana, mai greu sa te desparti si anume ca ar fi 99% sanse sa faci asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Imi pare rau sa aud cum se distrug si casnicii si relatii care au fost atat de frumoase. Nu pot sa concep declinul sentimentului, plictiseala si dorinta de nou. Si referitor la acest topic, daca am stii "reteta care sa duca la o relatie perfecta" n-ar mai exista cazurile de mai sus, probabil. Cred ca totul se bazeaza pe cat de mult se iubesc cei 2, cat de mult isi doresc sa lupte unul pentru altul si ce reprezinta fiecare in viata celuilalt. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:48 PM |
|