![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 28 Joined: 5-March 07 From: Romania Member No.: 1,295 ![]() |
Vad ca mai toate sunteti fete bune pe aici si in mod sigur titlul topicului nu este chiar intamplator:probabil asa ma veti considera chiar daca nu o veti scrie sau poate da...
De ce va scriu?Nici eu nu stiu prea bine...Ma gandesc ca in pofida opiniei pe care o sa v-o formez,vor fi ceva persoane obiective care sa imi spuna daca ceva nu este in regula cu mine si poate sa imi dea un sfat despre ce as putea face.Acest sfat nu il cer neaparat pentru mine,cat mai ales pentru cei din jurul meu. Pe scurt:am fost o femeie relativ normala,am avut chiar si o relatie(cea mai importanta) de aproape 4 ani,destul de nefericita pentru mine,mai ales spre sfarsit.Am trecut si de asta,am mai avut si alte relatii mult mai scurte,dar nimic intr-atat de serios-ma refer la prea multe sentimente-si a venit si momentul in care am trecut printr-un ..viol (urasc sa pronunt sau sa scriu acest cuvant si prefer sa uit ca mi s-a intamplat vreodata) din partea unuia din prietenii cei mai buni(credeam eu) cu care ma stiam de ani de zile.Au urmat efectele de rigoare,dupa care,personal am considerat ca mi-am revenit.Problema este alta:din persoana altruista,care credea si lupta pentru fidelitate,de la omul total dezinteresat si care credea in iubirea sincera si isi dorea o relatie frumoasa,am devenit meschina in relatiile cu barbatii,am ajuns sa fiu materialista,sa insel intr-un hal fara de hal,tot ce apreciez intr-o relatie este numai prietenia adevarata si daca ceva o inseala pe aceasta,imi este de ajuns,iar omul respectiv nu mai valoreaza nici doi bani in ochii mei. Acum doi ani,mai mult cu sila,ca sa zic asa,am intrat intr-o relatie(vorba vine,pentru ca el stia ca eu nu imi doresc o relatie si nici nu cred in fidelitate si aparent a acceptat lucrurile in acea forma),relatie in care am taiat in carne vie. L-am inselat in toate modurile posibile-chiar si o relatie in paralel o perioada-cu cat ma agasa mai mult si nu imi dadea pace,cu atat il chinuiam mai tare.Ce sa va spun...pana si prietena mea cea mai buna se uita cu mirare la mine,vazand de ce sunt capabila.Toate acestea fara nici cel mai mic strop de remuscare. Acum,dupa doi ani de zile (oricum surogatul acesta de relatie nu a mers mai deloc si in timp s-a format un atasament din partea partea mea,o perioada chiar m-am straduit sa mearga,aparent revenisem la cea dinainte,dar exact cand eu am oferit asta,tipul a inceput sa se razbune pentru acel inceput in care s-a simtit chinuit,asa ca,am descoperit ca nu ma schimbasem si am luat-o de la capat) deci,dupa acesti doi ani,dupa cum va spuneam,am decis eu sa ii spun despre intreaga mea viata secreta din timpul relatiei cu el.A ramas socat,evident,nici acum nu stie ce sa mai creada si ce nu.Va intrebati de unde atata sinceritate?Simplu:m-am decis ca nu are rost sa continui acest calvar,care ma stresa de-a dreptul in ultimul timp si pentru a ma lasa in pace definitv i-am spus.Altfel cam greu sa scapi de el,credeti-ma... Bun,nu vreau sa ma scuz dand vina pentru acel viol,de la care au trecut 3 ani.As fi o mare lasa.Nu ma scuz,nici macar nu imi pare rau.Nu am intentionat sa fac rau nimanui,dar pur si simplu nu imi pasa.Poate asta s-a intamplat si pentru ca nu il iubeam si nu a fost singurul fata de care m-am comportat astfel,doar ca fata de el am fost mai agresiva,pentru ca nu imi dadea pace. Cu toate acestea in viitor mi-as dori sa ma schimb,pe de o parte,macar pentru a nu mai face rau in jurul meu,iar pe de alta,pentru a-mi putea si eu forma in viitor ceva mai normal,mai de viitor.Spun pe de o parte,pentru ca pe de alta...descopar ca sunt categoric alta persoana si ca imi convine de minune asa cum sunt. Poate printre droaia de pietre aruncate,o sa gasesc si un sfat care sa imi fie de folos. Va multumesc pentru timpul vostru acordat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Momentan habar nu am ce sfat sa iti dau, o sa revin asupra topicului imediat ce imi vine vreo idee.
Dar iti spun asa niste pareri la prima vedere: Cred ca in fact iti place ca ai devenit aceasta fata rea, care frange inimi in stanga si in dreapta, care se foloseste de barbati etc. etc. Partea cu violul ce sa zic...nasolie mare, cred ca doar cineva care a trecut prin asta te-ar putea intelege pe deplin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dar indraznesc sa dau cu presupusul si sa spun ca te folosesti de aceasta drama prin care ai trecut ca sa fii exact asa cum ai vrut mereu sa fii dar nu ai avut motivatia necesara : adica o "bad girl". Si iti place noua ta identitate, chiar daca tu afirmi ca ai vrea sa te schimbi nu sunt convinsa ca deep down iti doresti cu adevarat asta. De ce? Pai pentru ca e mai comod sa fii asa, nu te implici nu suferi, nu ai asteptari deci nu poti fi dezamagita etc. etc. Pe deoparte atitudinea asta iti da sentimentul ca esti puternica, pe de alta parte ai ajuns probabil la concluzia ca nu iti aduce nici un strop de fericire autentica. Si sincer, chiar te asteptai sa dea cineva cu pietre in tine pentru ce ai scris? Da-mi voie sa presupun ca te asteptai defapt sa fim putin socate...dar in final sa ajungem sa iti dam dreptate. Ma mai gandesc si revin.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 28 Joined: 5-March 07 From: Romania Member No.: 1,295 ![]() |
Pai tocmai,stiu ca e socant (oricine,nu doar voi ati fi),nu mi-am dorit inainte sa devin asa ceva,va rog sa ma credeti,dar pur si simplu s-a intamplat,cum,chiar nu imi pot da seama,doar ca efectiv sunt alt om,iar din vechea persoana au mai ramas mult prea putine lucruri.
Daca ai fost atenta la tot ce am scris,suna asa:nu am remuscari pentru nimic din ce am facut,imi place asa cum sunt,nu dau vina pe acel viol,desi in urma lui s-a produs schimbarea,sunt perfect responsabila pentru faptele mele si nu ma disculp prin acel eveniment,cu toate acestea,nu sunt inconstienta si realizez ca nu este tocmai ok nici pentru mine si nici pentru cei din jurul meu sa fiu asa. Asa sunt doar in relatiile cu barbatii,in rest sunt o persoana ok,dupa cum ma descriu ceilalti si ce pretuiesc cel mai mult in relatiile interumane,de ce natura ar fi ele,este prietenia.Asta nu s-a schimbat la mine.Pentru o prietenie adevarat as face orice aproape. Scopul meu nu este sa va sochez pe voi,ci sa caut si niste pareri obiective si bine intentionate. PS:Si nu sunt intr-atat de nebuna incat sa ma gandesc ca imi veti da dreptate.Nici macar eu nu imi dau dreptate... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu inteleg ce fel de sfaturi vrei pentru ca spui pe de o parte ca ai vrea sa te schimbi, dar pe de alta ca-ti convine asa cum esti acum. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Fiecare isi traieste viata cum crede de cuviinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
White...te contrazici putin. Iti place asa cum esti, nu ai remuscari, dar totusi vrei sa te schimbi. De ce? Fa-ma sa inteleg asta.
Kalua am postat in acelasi timp. Gand la gand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca imi permiti sa fac o mica gluma, ar trebui sa schimbi titlul in "White Bitch" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si prin asta vreau sa spun ca nu esti o Bitch autentica, incerci doar sa fii, te pacalesti singura...parerea mea, care este (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Poate aparent ma contrazic,dar sa spunem ca exista totusi o ratiune care imi spune ca nu este in regula sa fiu asa.
Nu incerc sa par nimic.Sunt pur si simplu in modul pe care vi l-am descris,fara a face vreun efort in acest sens.Titlul este postat asa,dand o nota de autoironie topicului si anticipand,parerea pe care multe dintre voi si-ar face-o despre mine citind asa ceva,dar eu despre mine nu cred ca sunt o bitch.Stiu doar ca aceste lucruri trebuie sa inceteze,pentru ca nu sunt tocmai in regula,dar nu prea stiu cum.Si da,nu prea sunt convinsa,de ce ar trebui sa fiu o idealista si o fata asa de treaba,cand multi barbati sunt asa cum sunt...?Pana acum nu am intalnit unul care sa fie usa de biserica... Poate la acest aspect am dubii si ar trebui sa ma lamuriti voi.Aici se naste contradictia. |
|
|
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca ai avut relatii inseamna ca ai castigat si experiente nu?sau ai fost doar egoista si te-ai gandit numai la tine incat nu ai observat comportamentul lor?eu iti dau un sfat nu stiu daca vei intelege bine.ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.te-ai intrebat vreodata daca te autopedepsesti pentru ce s-a intamplat(viol).si daca ai spus viol, de ce spui ca nu iti pare rau?
deci sfatul meu e sa fii bitch cu cine merita.esti materialista?bine faci,jupoaiei de vii. dar daca gasesti un baiat cu care poti sa ai o relatie "adevarata",nu-l fa sa sufere.daca ai mintea atat de clara sa-l gasesti(sa-i vezi caracterul) e ok. cred ca ar fi bine un timp sa nu te mai implici in nici o relatie,ca din relatie in relatie dai in zapaceala. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce crezi ca nu este ok ce faci? - da un raspuns mai detaliat, te rog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Da,Anaconda,ai pus punctul pe i,ca sa zic asa...Nu am intalnit inca acel barbat care sa merite sa ii dau ce este mai bun.Adica acel om care sa stie sa fie om.Sa nu va inchipuiti ca sar asa cu raul pe cineva,dar deindata ce observ anumite lucruri meschine (cat de "bitch" as fi,am si eu principiile mele),respectul meu fata de acel om se duce naibii.
O perioada chiar nu am mai avut relatii,dar nu pot sta nici singura cuc la infinit si sa postez pe mine o pancarta cu "Dennis,pericol public!" De ce cred ca nu este ok?Pentru ca as dori sa las mai putini ghimpi in urma mea si eu insami sa devin o persoana pozitiva,atat cat se poate,dar asta fara sa insemne sa ma las calcata in picioare de unii si altii.So...ce e de facut?Voi de unde ati incepe? PS:Nu stiu cat ma pedepsesc pe mine,cat mai degraba pe cei din jur... Daca am observat comportamentul lor?Normal!De ani de zile ii tot studiez,ca sa zic asa...si nimic din comportamentul lor nu mi-a dat motivatia necesara sa ma schimb,dimpotriva. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu as incepe in primul rand sa lucrez la self-esteem si la orgoliu.
Dar totusi, de curiozitate, cum ar trebui sa fie acel barbat care sa merite efortul? Care sunt asteptarile pe care le ai de la un barbat in general? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:32 PM |
|