IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Virginitatea, Balast, moda, cerinta ?
Philia
post Jun 27 2007, 07:18 AM
Post #61

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

di,saru mana ca ma luminasi...ca eram intr o mare galeata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
midnight
post Jun 27 2007, 11:16 AM
Post #62

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Am citit intreg topicul si unele posturi mi s-au parut scary (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Peoplez, nu trebuie sa te culci cu cineva ca sa ajungi sa il cunosti si sa stii daca merita sau nu, si nici nu inseamna ca ai fost traumatizat in copilarie daca esti mai selectiv. Pana la urma, a-ti pastra capul pe umeri o perioada la inceputul fiecarei relatii, e un bun filtru, si sexul, tocmai pentru ca e ceva atat de intim, si care (in my very humble opinion) nu trebuie irosit cu oricine, mai bine deloc sau singur decat cu cineva care nu merita -- e printre ultimele lucruri care trebuie facute, doar atunci cand omul ala iti place din toate celelalte puncte de vedere si va aflati pe aceeasi lungime de unda. Mie lungimea asta de unda mi se parea cea mai importanta, mai importanta decat potrivirea din prima, la orizontala. Poti afla cata imaginatie sau rabdare are cineva si inainte de a ajunge sa faci cu el lucrul acela, cum atat de sfielnic il numea un clovn cinic drag mie. Problema Oanei nu e ca era virgina, ci ca nu gasea pe cineva care macar sa ii ofere iluzia ca ar fi mr Right. Nu e nimic rau in a avea pretentii mari, cu conditia sa stii sa vezi calitatile atunci cand acestea exista si nici nu e nevoie sa faci amor cu cineva ca sa iti dai seama daca relatia aia va functiona sau nu, pana la urma.

Poate vb ca o baba, eu am inceput la 19 ani si mai bine ma abtzineam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Satisfacerea curiozitatii pur si simplu nu a meritat.. de fapt a meritat atat de putin incat, cateva luni mai tarziu cand chiar am gasit pe cineva care de 5 ani incoace imi tot ofera iluzia ca ar fi Mr Right, am regretat mult faptul ca, printre atatea lucruri faine pe care le-am facut cu el prima data, nu s-a numarat si lucrul acela. Si ca tot vb unii despre comparatii, eu chiar imi doresc sa nu fi avut cu cine sa il compar. Comparatiile are so fucking overrated cand doi oameni se iubesc, ce nevoie ai sa aduci in pat avatarul altcuiva?

+Quote Post
Manciu Claudia
post Jul 4 2007, 09:19 PM
Post #63

Contaminat
*

Group: Membru
From: Alexandria
Member No.: 1,897

Nu mi-am inceput viata sexuala si nici nu ma grabesc.nu prea cred in chestii de genul''Nu ma simt pregatita''.adevarul este ca organismul nostru pana la18ani este in formare dar dak se intampla sa te violeze cineva(de exemplu te prinde pe strada si aia esti)ce faci?ii spui''asteapta-ma ca nu ma simt pregatita sa-mi incep viata sexuala''?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) punem si raul in fata:D

+Quote Post
splendora
post Jul 5 2007, 04:04 AM
Post #64

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

"nu ma simt pregatita" are legatura cu starea psihica in mare parte , nu cu cea fizica. apoi, dupa ce ai menstruatie, poti avea copii, prin urmare, fete la 13 ani deja au copii. nu esti pregatita atunci cand nici macar nu stii de ce o faci, si nu cunosti bine omul cu care o faci. "nu ma simt pregatita" asta, e un motiv foarte bun si relevant

+Quote Post

7 Pages V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:04 PM