![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dana_ada, cati ani are fetita ta? Ce faci cu scumpetea ta mica atat timp cat tu esti ocupata, de ex., cu treburi casnice? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Pescarush, e prea mult spus ca am dat in ea-doamne fereste-e copilul meu, cum as putea sa dau intr-un bot de carne, am atins-o abia cu virful degetelor peste fund, am simulat o palmuta , insa ea a inceput imediat sa plinga si sa se uite amarita la mine, am luat-o in brate pentru ca mi-a parut rau de ceeea ce am facut si nici nu-mi sta fire sa fac asa ceva. Stiu si eu ca nu trebuie sa fiu moale sau sa-mi pierd cumpatul, insa are momente in care plinge atit de tare si de mult incit simt ca ma depaseste situatia si uite ca am facut ceea ce nu as fi vrut sa fac.
Teoretic, e usor de spus sa nu faci si sa nu dregi cutare lucru, insa practica e cea care ne omoara, mai ales cind ne aflam in situatia de a ne ocupa de primul copil. Cred ca fiecare dintre noi s-a aflat intr-o situatie mai mult sau mai putin similara, atunci cind s-a ocupat de primul copil, insa nu stiu cite dintre noi au curajul sa recunoasca acest lucru. Nu sint adepta bataii de nici-un fel, nici eu nu am fost batuta si crede-ma ca nici copilul meu nu va fi batut vreodata in adevaratul sens al cuvintului, exista pedepse mult mai potrivite daca e cazul sa pedepsesti copilul iar mai tirziu, cind fetita mea va fi mai maricica, va fi educata cu vorba buna sau un pic mai aspra-in functie de situatie, insa niciodata nu va fi batuta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Alexa, ma gandeam la tine zilele astea. nu am stiut ca ai avut botezul pe 2. numai bine fetitei! nu ne (mai) pui poze? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Mersi mult Meg pentru urare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) Am sa pun poze chiar asta seara ca le descarc, am facut si karaoke cu dedicatie pentru 3 persoane tare dragi mie, Carina, Adrian-sotul meu si pentru nasica-sora mea.
Am avut eu ceva emotii dar a iesit bine pina la urma. La botez am plins de 2 ori, prima oara cind preotul care m-a botezat si pe mine, a bagat-o in apa nu inainte de a verifica daca apa este suficient de calda si la petrecere cind au adus tortul fetitei si i-au cintat Multi Ani Traiasca, cind am vazut cita lume se inghesuie sa o filmeze si sa o pozeze, mi-au dat lacrimile instantaneu, desi as fi vrut sa fiu tare. Nu e bucurie mai mare pentru o mamica, decit sa vada ca puiutul ei e iubit si rasfatat, iar ea de la nastere a primit numai bucurie si iubire de la toti cei care o inconjoara, eu deja m-am retras un pic in umbra si i-am facut ei loc sa straluceasca. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 8-October 06 Member No.: 611 ![]() |
kalua,fetita mea,implineste in februarie,3 anisori.este cumintica.si cand eu sunt ocupata,ea se joaca,sau incearca sa ma ajute(e drept mai mult ma incurca).ii plac mult desenele animate,deci nu ma deranjeaza prea mult.ca orice copil,mai calca pe unde tocmai am spalat,eu fac urat,ea isi cere scuze...asta e,dar in general e cumintica. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Bella |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna. Sunt noua pe aici si admir foarte mult acest forum. Sunt profesoara de engleza si am o fetita de 1 an si 2 luni, dar sunt si gravida in luna a doua. Muncesc cel putin 10 ore pe zi. Vin de la universitate unde predau cursuri, iar apoi toata ziua imi este ocupata de cursurile pe care le predau in particular. Am doar 27 de ani si cred ca la 30 imi vor aparea riduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pana la ora 4 de fetita are grija mama, o Doamna in varsta de care mi-e frica sa nu pateasca ceva deoarece are probleme cu inima. De la ora 4 preia sotul meu controlul, iar la ora 7 sau 8 ajung eu acasa. Fac mancare, servesc masa, ma joc putin cu fiica mea, iar apoi ne culcam. Mai am eu timp pentru mine? Da...dimineata cand ma machiez...si in weekend. Atat...insa, problema este ca fiica mea nu este obijnuita cu mine, va urma concediul de maternitate de 2 ani, cand imi voi face ordine in viata.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bella, bine ai venit la noi !
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bella, un bun venit calduros si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai grija totusi cu ritmul asta al tau. Si eu am tras tare cat am fost insarcinata si primele zile de concediu prenatal le-am petrecut in spital. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chit ca ma simteam eu mare si tare si ca nu mi se poate intampla nimic. Iar dupa nastere, doar stii bine, tot nu-ti va fi usor - cu un nou nascut si un copil mic. Asa ca vezi de pe-acum pe unde mai poti trage frana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Bella |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc fetelor!
Asa ma gandeam si eu, Kalua. Dar de multe ori imi zic: "Nu este asa de greu sa predau niste cuvinte, o sa trec peste asta" Dar nu prea e asa, la Universitate stau in piceoare, merg non-stop si chiar e greu. Sunt franta cand ajung acasa. M-am gandit ca dupa nastere voi avea un concediu, dar totusi, peste 7 luni? Pana atunci fara pauza? Desigur ca va urma un concediu curand. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
dragele mele...eu inca mai am timp pentru mine...si pentru ca momentan nu lucrez...si pentru ca am doar cainele de scos...si sotul de ingrijit seara cand ajunge acasa...insa in juma de an...lucrurile se vor skimba...am sa incep si munca...apoi va veni si bebe...va fi ca la nebuni...ce e bine...ca aici,la 2 -3 luni il duci la cresa,unde e ingrijit foarte bine...dar si asa imi dau seama cum se va schimba viata mea.drept sa va spun...abia astept,ca m-am saturat de lenevit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:59 AM |
|