IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hidratarea pielii corpului, lotiuni, creme, spray-uri
geoo
post May 16 2007, 10:45 PM
Post #111

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(katy87 @ May 16 2007, 08:47 PM) *
fetelor help!!!!!!! spuneti-mi o crema/lotiune de corp da care sa nu ingrase pielea si sa ma simt fresh.k de la un timp mi se ingrasa pielea tare,ma simt uleioasa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

mie imi plac mult cremele de corp de la Dove au un miros divin, si intra repede in piele (cea din gama cu sclipici parca e bestiala)
Go to the top of the page

+Quote Post
katy87
post May 16 2007, 11:25 PM
Post #112

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

merci geoo pt recomandare,am sa imi aiu si eu pe cea cu sclipici,cred k se vede misto dak mai esti si bronzata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post May 16 2007, 11:42 PM
Post #113

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

cel mai bine ar fi sa te duci sa o mirosi undeva intr-un market....mie imi lace la nebunie, mi-am luat si gelul de dus din aceeasi gama! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 17 2007, 09:50 AM
Post #114

Membru de Onoare

Member No.: 104

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu am avut acum 2ani Dove Supreme Silk si nu prea mi-a placut, in tub mirosea fainut si imediat ce o aplicam pe piele, dar apoi capata un miros ciudat, parca a plastic. Am mai primit acum un an o lotiune L'oreal, Sublime Lift, tot sclipicioasa; mi-a adus-o cineva din Germania, deci nu se poate pune problema ca era contrafacuta si exact acelasi lucru l-am patit, asa ca ma cam feresc de astea cu tot felul de particule cu sclipici. In schimb am avut Dove crema de corp la borcan de 300ml si era ok, intra repede in piele si mirosea placut.

Mie imi plac f mult cele de la Nivea, lotiunile pt corp, nu cremele (alea se absorb mai greu si sunt mai grase, sunt mai mult pt piele uscata). Chiar ieri mi-am luat o sticla mare de 400ml (cea albastru deschis, cu Ginko, Shea Butter si vit E), au un miros f fresh, extrem de placut si hidrateaza f bine.

+Quote Post
divi2007
post May 17 2007, 10:00 AM
Post #115

Musafir

apropo de creme cu sclipici in afara de dove ce ati mai incercat pe mine ma bate gandul anul asta de Bourjoais , oricum trebuie sa fiu putin bronzata sa o aplic ca asa nu se vede frumos pe piele alba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post May 17 2007, 01:36 PM
Post #116

Musafir

Apropo de pudra de corp: exista de la mai multe firme in forma de spray, unu-doi te dai cu ele. Eu am una de la Hermes (pudra lichida parfumata), cu toate ca o folosesc rar imi place foarte mult.
Pudra de corp e ca un fel de deodorant pentru corp, tine pielea uscata (adica nu se uda asa usor de la transpiratie) si o ingrijeste. In tarile orientale se foloseste mult.

+Quote Post
asgaard
post May 17 2007, 03:44 PM
Post #117

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

pentru katy : eu am o crema de corp de la village, cu vitamina e si vanilie (exista cu mai multe arome), e foarte usoara si intra imediat in piele, mi se pare ok pentru vara. imi mai plac si cele de la greenland, n-am decat un unt de corp care e mai grasut un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar cred ca au si creme mai usoare. si miros toate incredibil de bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
katy87
post May 17 2007, 04:21 PM
Post #118

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(asgaard @ May 17 2007, 04:44 PM) *
pentru katy : eu am o crema de corp de la village, cu vitamina e si vanilie (exista cu mai multe arome), e foarte usoara si intra imediat in piele, mi se pare ok pentru vara. imi mai plac si cele de la greenland, n-am decat un unt de corp care e mai grasut un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar cred ca au si creme mai usoare. si miros toate incredibil de bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

merci asgaard pt recomandare,trebuie sa imi cumpar zilele acestea o lotiune/crema.tu de unde ai cumparato si cat ai dat pe ea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
asgaard
post May 17 2007, 04:33 PM
Post #119

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

In Piata Amzei e un magazin cu produse naturiste unde au si produse Village, Greenland, Freeman... eu evit sa trec prea des pe acolo, ca sigur las o gramada de bani. cred ca se mai gasesc si in farmaciile Dona, nu sunt sigura. Crema de care iti spun eu e vreo 20 si ceva de lei, e un borcan mare, sper sa-ti placa

+Quote Post
Ala80
post May 21 2007, 12:20 PM
Post #120

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Axa, cred ca ai gresit topicul.
Te asteptam cu pareri/sfaturi/recomandari pentru hidratarea corpului. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:57 PM