![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
vin si io cu o intrebare, ca tot e vorba de corp: La ce este buna pudra de corp? Ce face exact? Merita sa-mi iau? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pe mine ma atrage dar tot uit sa-mi cumpar Silky Underwear/Lush. "Imagine sensuous jasmine perfume and exotic vetivert dusted lightly over your body with the soft whisper of cocoa butter to gently moisturize. Put some on and you'll walk around with a smile on your face for the rest of the day. " are si comentarii mai mult decat favorabile aici |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai fetelor pe mine ma bate un gand....am vorbit noi despre combinatia zat de cafea+ulei de masline.Ca scrubuieste, ca e bun impotriva celulitei si ca hidrateaza. Dar, e oare ok sa le folosesti zilnic pe tot corpul?!? Stiti ceva contraindicatii ca sa spun asa?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie alt scrub nici nu mai imi trebuie de cand l am descoperit pe cel de la LINEANCE, este din sambure de caisa face pielea asa de fina ca sa nu mai zic ce miros are (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
nu e bine sa folosesti zilnic scrub cel mult de 2 ori pe saptamana |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
MonicutzaB - suna bine, tentant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bacardi_Girl - eu am inteles ca nu e bine sa le folosesti in exces (zatul de cafea sau malaiul) pt ca iti deschide porii si etc. De 2 ori pe saptamana ar fi mai indicat. Prefer totusi malaiul decat zatul de cafea. Mai eficient si mai putina murdarie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
dar malaiul nu se inmoaie in apa?
mie parca imi place mai mult zatul si sper eu,ca are si efecte in inceputul meu de celulita.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Poke si cine mai foloseste zatul, voi va dati pe tot corpul sau doar in anumite zone? Si cat de des? Ca ma gandesc ca doar de 2 ori pe saptamana e prea rar ca sa-si faca efectul impotriva celulitei....crema anticelulitica de exemplu nu se foloseste in fiecare zi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
crema anticelulitica se poate folosi si de 2 ori pe zi dimineata si seara pt un efect mai rapid
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
BG eu folosesc la fiecare dus.
insa eu nu am decat un inceput slabut de celulita,adica se vede doar daca strang.si m am gandit ca e bine pentru prevenire si eu ma dau pe tot corpul,exceptie facand sanii care sunt prea sensibili pentru asa ceva! |
|
|
![]()
|
|
Divi stiu, tocmai de asta si ziceam.
Poke pai asa faceam si eu insa m-am gandit ca poate dauna? Vazusem intr-un timp cateva vinisoare pe picioare (putin vizibile) si m-am gandit ca poate de la asta... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
mie nu mi s-a intamplat niciodata sa se topeasca malaiul in apa. ca nu il fierbi sau nu stai cu el in cada. il folosesti si il dai jos (ar fi totusi interesant sa iasa o mamaliga in baie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ).
cat despre sani, eu folosesc Almond Body Scrub de la Body Shop - lasa pielea catifelata si nu irita sanii pt ca are o textura cremoasa si foarte placuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:57 PM |
|