![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt sani eu folosesc uleiul de masline am observat ca de la alte creme aveam mancarimi cateodata pt ca e o zona sensibila totusi si imi era frica sa mai folosesc aceiasi crema ca si pe restul corpului.
scrub in nici un caz nu folosesc in zona aceia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
BG eu folosesc metoda asta de cateva luni bune.si nu am vazut nimic suspect deocamdata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
poate difera de la persoana la persoana in funtie de tipul vaselor de sange sau sensibilitatea fiecaruia... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Da, cred ca e adevarat si asta. Dar poate imi aparusera si de la altceva..? Ce aiurea e cand iti apare cate ceva si iti dai cu presupusul ca altceva nu prea ai ce sa faci....cu doctorii....poti muri cu ei de gat mai degraba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vinisoarele pot aparea si din cauza unui masaj mai dur cum ar fi cel anticelulitic
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sau din stat prea mult in picioare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Gata, mi-am luat pudra de care tot intrebam. Mi se pare foarte buna. Are si putin sclipici si miroase excelent. Parfumul se pastreaza mai bine ca la o lotiune (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am niste lotiuni de corp de la parfumuri: Fragile(Gaultier), Celine Dion care au si particule stralucitoare, aurii. Dau un miros placut, o senzatie de prospetime si de glow deosebite pe pielea bronzata. Nu mai zic de uleiul Monoi de Tahiti(yves Rocher).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Folosesc uleiul de jojoba si la demachiatul ochilor. Cu succes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, mi-am luat azi ulei de masaj cu ceai verde si esenta de vanilie de la Bottega verde. Ai avut si tu? Mi se pare bun si miroase tare a vanilie.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Folosesc uleiul de jojoba si la demachiatul ochilor. Cu succes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu folosesc uleiul, dar nu pt demachiat pt ca machiajul meu se iar doar prin apa si putina presiune, dar dupa imi fac masaj cu putin ulei de jojoba! Oricum eu iubesc inventia asta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:20 PM |
|