![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce creme pentru maini si picioare va plac? Mi-am terminat stocul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si as vrea sa incerc ceva nou. Pana acum nu am gasit nici una (pentru picioare mai ales) sa-mi placa la maxim.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
La capitolul asta si eu duc lipsa! Nu prea foloseam creme pt maini si picioare, dar vad ca mi-am cumparat cateva sapunuri care mi-au uscat excesiv mainile si acum imi trebuie urgent o crema buna!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 07 Member No.: 2,336 ![]() |
puteti incerca lipidiose de la vichy. gama are si lapte de corp, si crema de maini. ambele mi se par ff bune.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Boema multumim pentru pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu una nu caut neaparat niste creme scumpe, doar unele sa nu-mi provoace cine stie, sa aiba un miros placut, sa intre destul de repede in piele si sa fie foarte hidratante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Pentru picioare, recomand din tot sufletul crema de la Farmec (aprox 9 lei). Eu am probleme cu pielea uscata pe picioare si calcaie crapate, dar am reusit sa ameliorez putin problemele cu crema asta. Pentru maini, folosesc 2 creme (in fct de anotimp mai mult) pt vremea rece Neutrogena si in rest tot de la Farmec (ambalaj galben, cu glicerina -miroase pregnant a lamaie). Sper sa va foloseasca si voua.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Brianna, metoda "naturista": dupa ce faci baie, da-te cu ulei de masline pe pielea umeda si apoi incalta sosete din bumbac. Repeta operatia in fiecare seara, sau macar la doua zile. Si sa ne spui care au fost rezultatele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Maat, multumesc pt pont, incerc diseara si banuiesc ca saptamana viitoare va pot anunta daca are vreun efect si asupra mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine functioneaza ireprosabil si pentru miini. Intareste unghiile, hidrateaza, catifeleaza si hraneste pielea mai bine decit orice alta crema, scumpa sau nu pe care am folosit-o vreodata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Si pentru maini ce metoda folosesti? Manusi? Cat timp ?
|
|
|
![]()
|
|
Cit stau la un film de exemplu. 1-2 ore.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:28 PM |
|