IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hidratarea pielii corpului, lotiuni, creme, spray-uri
geoo
post Oct 9 2007, 01:42 PM
Post #151

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Suna bine! Cred ca incep si eu sedintele ca am niste maini de parca spui ca am 50 de ani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Oare daca pun si cativa stopi de lamaie ....
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 9 2007, 06:30 PM
Post #152

Membru de Onoare

Member No.: 265

Maat si eu folosesc uleiul de masline insa parca nu e suficient... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am sa merg zilele astea sa ma uit si de cremele recomandate de tine Bria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am sa ma intorc cu detalii.

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 07:41 PM
Post #153

Musafir

Am o crema de maini bunicica de la boots cu rozmarin si ulei de ceva nuci, e ok, grasa insa intra in piele bine; eu una nu suport senzatia de crema pe maini si ma dau inainte de culcare. De neutrogena am auzit si eu ca e buna.
Pentru gambe folosesc ruscoven de la aboca pentru eliminarea senzatiei de picioare grele sau obosite ca toata ziua stau pe tocuri plus o tinctura de multe plante de la unu Avramut, farmacia naturii. Pentru laba piciorului inca mai caut.

+Quote Post
boema
post Oct 10 2007, 10:45 PM
Post #154

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,336

QUOTE(Bacardi_Girl @ Oct 9 2007, 11:57 AM) *
Boema multumim pentru pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu una nu caut neaparat niste creme scumpe, doar unele sa nu-mi provoace cine stie, sa aiba un miros placut, sa intre destul de repede in piele si sa fie foarte hidratante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
daca n-ai probleme grave, atunci am alta recomandare: body shop - untul de corp pe baza de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 11 2007, 02:04 AM
Post #155

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Si eu am mainile si defapt toata pielea corpului (cu exceptia tenului (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) destul de uscata si cel mai mult imi place crema de maini de la d'oliva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
katy87
post Oct 13 2007, 12:00 PM
Post #156

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(Bacardi_Girl @ Oct 9 2007, 11:57 AM) *
Boema multumim pentru pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu una nu caut neaparat niste creme scumpe, doar unele sa nu-mi provoace cine stie, sa aiba un miros placut, sa intre destul de repede in piele si sa fie foarte hidratante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu folosesc de la dove un balsam de maini si unghii si imi place.

+Quote Post
Cindy
post Oct 21 2007, 01:22 AM
Post #157

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am niste maini foarte uscate, indeosebi ca, ca o adevarata ipohondra ma spal de nspe mii de ori/zi pe maini. Acum am o crema de maini de la Uriage, mi se pare foarte buna, mult mai buna decat Neutrogena. Pentru corp, tot de de la Uriage crema hidratanta Suppleance, cred ca vorbea si Monicutza la un moment dat despre ea..Ah, si balsam de buze tot Uriage. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu merit o reducere ceva pt fidelitate? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Oct 21 2007, 01:22 AM

+Quote Post
walpurgik
post Oct 21 2007, 02:23 AM
Post #158

Musafir

Chiar iti plac? Am vazut si eu ceva pachete cu toate astea si la un pret mai acceptabil. Mi-am cumparat a nush cata oara apa uriage, as incerca si evian, dar n-am de unde sa-mi cumpar. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Am pentru corp niste creme parfumate cu celine dion si isa rosellini, insa mai mereu mi-e lene sa ma ung, prefer baile in sare si balaceala cu ulei de corp.

+Quote Post
Cindy
post Oct 21 2007, 02:46 AM
Post #159

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda..uitasem de apa termala Uriage (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , luata de asemeni pt a nush cata oara..De fapt, crema de maini si balsamul le-am luat la o oferta, probabil acelasi pachet despre care vorbesti si tu. Mie sincer imi plac. Cremele, de corp si de maini sunt cam grase, dar intra destul de repede in piele, cel putin la mine avand o piele uscata. Si eu am niste creme parfumate, de fapt si uitasem de ele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tu ce ulei de corp ai?

+Quote Post
walpurgik
post Oct 21 2007, 03:08 AM
Post #160

Musafir

Eucerin si mediterranean boots, ceva cu coacaze.

+Quote Post

25 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM