![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Suna bine! Cred ca incep si eu sedintele ca am niste maini de parca spui ca am 50 de ani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Oare daca pun si cativa stopi de lamaie ....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Maat si eu folosesc uleiul de masline insa parca nu e suficient... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am sa merg zilele astea sa ma uit si de cremele recomandate de tine Bria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am sa ma intorc cu detalii.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o crema de maini bunicica de la boots cu rozmarin si ulei de ceva nuci, e ok, grasa insa intra in piele bine; eu una nu suport senzatia de crema pe maini si ma dau inainte de culcare. De neutrogena am auzit si eu ca e buna.
Pentru gambe folosesc ruscoven de la aboca pentru eliminarea senzatiei de picioare grele sau obosite ca toata ziua stau pe tocuri plus o tinctura de multe plante de la unu Avramut, farmacia naturii. Pentru laba piciorului inca mai caut. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 07 Member No.: 2,336 ![]() |
Boema multumim pentru pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu una nu caut neaparat niste creme scumpe, doar unele sa nu-mi provoace cine stie, sa aiba un miros placut, sa intre destul de repede in piele si sa fie foarte hidratante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca n-ai probleme grave, atunci am alta recomandare: body shop - untul de corp pe baza de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Si eu am mainile si defapt toata pielea corpului (cu exceptia tenului (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) destul de uscata si cel mai mult imi place crema de maini de la d'oliva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Boema multumim pentru pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu una nu caut neaparat niste creme scumpe, doar unele sa nu-mi provoace cine stie, sa aiba un miros placut, sa intre destul de repede in piele si sa fie foarte hidratante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu folosesc de la dove un balsam de maini si unghii si imi place. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am niste maini foarte uscate, indeosebi ca, ca o adevarata ipohondra ma spal de nspe mii de ori/zi pe maini. Acum am o crema de maini de la Uriage, mi se pare foarte buna, mult mai buna decat Neutrogena. Pentru corp, tot de de la Uriage crema hidratanta Suppleance, cred ca vorbea si Monicutza la un moment dat despre ea..Ah, si balsam de buze tot Uriage. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu merit o reducere ceva pt fidelitate? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) This post has been edited by sweet_girl: Oct 21 2007, 01:22 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar iti plac? Am vazut si eu ceva pachete cu toate astea si la un pret mai acceptabil. Mi-am cumparat a nush cata oara apa uriage, as incerca si evian, dar n-am de unde sa-mi cumpar. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Am pentru corp niste creme parfumate cu celine dion si isa rosellini, insa mai mereu mi-e lene sa ma ung, prefer baile in sare si balaceala cu ulei de corp. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda..uitasem de apa termala Uriage (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , luata de asemeni pt a nush cata oara..De fapt, crema de maini si balsamul le-am luat la o oferta, probabil acelasi pachet despre care vorbesti si tu. Mie sincer imi plac. Cremele, de corp si de maini sunt cam grase, dar intra destul de repede in piele, cel putin la mine avand o piele uscata. Si eu am niste creme parfumate, de fapt si uitasem de ele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tu ce ulei de corp ai?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eucerin si mediterranean boots, ceva cu coacaze.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM |
|