![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cu ce as putea sa inlocuiesc spumantele? Nu stiu de ce dar mi-a intrat mie in cap ca n-ar face tocmai bine si cum eu cand ma hotarasc sa stau in cada stau...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 11-February 06 Member No.: 205 ![]() |
Cu ce as putea sa inlocuiesc spumantele? Nu stiu de ce dar mi-a intrat mie in cap ca n-ar face tocmai bine si cum eu cand ma hotarasc sa stau in cada stau... Cu sarurile de baie. Pt picioare eu folosesc balsamul Aver. Miroase placut si se absoarbe bine in piele. E usor relaxant. As vrea mai multe detalii despre unguentul acela pt gambe. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Medeutz, nu te-am vazut de mult! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Medeutz si sarurile alea ar trebui sa faca spuma? Ca eu mi-am luat o singura data si nu mi-a placut. In afara faptului ca mi-a colorat apa nu a mai facut nimic (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sarurile de baie au (sau ar trebui sa aiba) efecte binefacatoare asupra pielii, coloratura lor fiind numai pentru aspectul comercial.
|
|
|
![]()
|
|
Si ar trebui sa faca spuma sau nu?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand mergeam la sala (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) in fiecare zi faceam apoi baie in sare si era asa de placut si relaxant. Asta mai fac si acum dupa o zi lunga de munca si tare bine imi prinde. Nu ma pot dezobisnui de ele ca asta de suzeta (IMG:style_emoticons/default/baby.gif)
Mi-a placut si sarea sub forma de bila efervescenta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cand mergeam la sala (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) in fiecare zi faceam apoi baie in sare si era asa de placut si relaxant. Asta mai fac si acum dupa o zi lunga de munca si tare bine imi prinde. Nu ma pot dezobisnui de ele ca asta de suzeta (IMG:style_emoticons/default/baby.gif) Mda..te cred..ce desfatare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum la cat timp te duci la sala ca tot veni vorba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu. Ok. Eu mi-am luat atunci un borcanas cu unele roz dar aveau un miros ciudat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:25 PM |
|