![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai ma exfoliez cu mai multe. Am unul de la Yves Rocher din gama Spa Vegetal, altul de la Greenland cu papaya si mango, unul de la Boots cu menta si pepene verde si inca unul danez, adus de sotul meu din Denmark, cand a fost la training, tot cu menta.
Ei, da, sunt o rasfatata pt ca are cine sa ma rasfete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Inainte nu eram asa innebunita dupa cosmetice, dar lucrand cu ele am ajuns sa mi le doresc pe toate. Nu folosesc acelasi produs de 2 ori, ca sunt atat de multe incat le vreau pe toate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incercat azi noapte un unt de corp de la korres, f bine cotat pe makeupalley. Am primit niste mostre de la un amic farmacist. Pot sa zic ca a intrat un pic mai greu in piele dat faptului ca e unt de corp, insa odata in piele nu mi-a dat senzatia de unsuros. Miroase f frumos, iar acum dupa ce m-am trezit pielea inca ma miroase bine de tot si e moale si catifelata. O sa folosesc mostrele si apoi imi iau si varianta intreaga.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Care anume, Walpu?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Produsele de la Korres sunt foarte bune, din cate stiu eu. Toate.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Untul de corp guava. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Aha, il stiu, o sa incerc si eu. Multam!
Offtopic....Luati Korres din grecia daca mai ajungeti pe acolo in vacante, sunt mult mai ieftine. Am avut cateva creme si masti foarte bune |
|
|
![]()
|
|
Sunt de acord cu Altheea. Anul trecut am fost in Corfu si era plin de cosmeticele astea, inclusiv makeup, la preturi cu mult sub cele de la noi.
|
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc de o luna ulei de migdale, am gasit in sticlute de 100ml. Imi place foarte mult, intra bine in piele si am inteles ca e cel mai bun in prevenirea vergeturilor. Si mai am acum si TriXera de la Avene, singura pe care am gasit-o in comert fara parfum si fara parabeni (ola, Nimphe, ca de la tine am invatat de parabenii astia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Altheea, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Foarte buna este si o crema de la Ducray: Exomega. Nush daca are parabeni, dar am inteles ca este foarte buna. Am un amic medic dermatolog si mi-a spus ca dintre dermato, cele mai bune sunt produsele de la Ducray si Uriage. Si de ultima ora: Vichy si Galenic nu-s dermato. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi am luat o crema de la Korres, imi place ca tine mirosul pe piele destul de mult
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:02 PM |
|