IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hidratarea pielii corpului, lotiuni, creme, spray-uri
LostWhispers
post Jan 23 2009, 05:13 PM
Post #201

Musafir

Azi am achizitionat crema de corp hidratanta Neutrogena, imi place la nebunie si e dermato (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bluekyty
post Feb 3 2009, 12:56 PM
Post #202

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,784

Eu am primit un ulei de corp Lidenleaves de ziua mea. E 100% natural si e pe baza de trandafir, priboi si ylang ylang. Miroase super si desii aveam probleme cu pielea uscata ( crapata chiar) uleiul face minuni. Hidrateaza si intra foarte repede in piele, nu mai spun ca ramane si mirosul de trandafir ca si cum as fi data cu parfum. Sunt foarte multumita de el.
PS: e si anticelulitic (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 19 2009, 03:10 PM
Post #203

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

LostWhispers, ce crema de la Neutrogena mai exact? Mie mi s-a spus ca nu se mai face decat cea in tub fara pompita. Am intrebat la Sensiblu si asa mi-a spus tipa de acolo. Eu o vroiam pe cea cu pompita.

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 19 2009, 05:15 PM
Post #204

Contaminat
*

From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Nu stiu cum se face , dar eu la hidratarea pielii sunt mai lazy (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ... ma dau din an in Pasti cu crema hidratanta pe corp , si am pielea cam uscata ... asa ca ar cam fi cazul (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) . Am reusit sa (aproape) termin untul de corp de la Body Shop , cel cu extract de Rodie , pentru ca miroase atat de obsedant , incat de aia ma dau! Ca tot am auzit atatea pareri bune despre untul de corp de la Fennel , am zis sa iau si eu unul ... cel cu Pink Grepfruit. De 2 sapt de cand il am , m-am dat de 2 ori. Nu'i rau el , doar ca-s eu lazy ... daca ma da cineva cu el , deja trecem la alte povesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 19 2009, 05:31 PM
Post #205

Musafir

Si eu sunt mai lazy la cremele de corp, imi place vara sa ma dau, iarna parca n-am tragere. Majoritatea imi expira, adica le arunc dupa 6 luni un an cand mi se pare ca-s rasuflate. Rau imi pare de o crema de parfum cu glitter jean paul gaultier, cu care nu m-am dat decat vara ca deh, are sclipici si degeaba ma dadeam cand aveam haine pana-n gat. Partea proasta e ca, desi nu miroase rau, am impresia ca pisca cand o pun pe piele acum, asa ca la gunoi si cu asta. Foarte multe creme autobronzante am aruncat, ma dau de 2-3 ori si-mi piere cheful de la miros, de la dusul neuniform, insa cum nu ma bronzez altfel, imi mai vine cheful de cateva ori pe vara.

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 19 2009, 05:53 PM
Post #206

Contaminat
*

From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Da , Walpu ... si eu am facut o triere de curand la toate produsele mai vechi de 6-9 luni din baie. E pacat , pentru ca dupa ce le deschizi , multe din ele expira in 6 luni si trebuie aruncate . Bine ar fi daca teoria ( hidratarea pielii dupa fiecare dus / baie) ar fi in tandem cu practica ... da' nu e! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Mar 16 2009, 11:51 AM
Post #207

V.I.P.

Mia-m luat si eu Neutrogena, cea la tub fara pompita. Imi place ca intra bine in piele si face pielea moale si pufoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu imi place insa mirosul... Parca miroase a medicament si prea puternic. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Insa mai am acasa Bottega Verde, cea cu ulei de migdale si este super. O recomand. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 16 2009, 01:08 PM
Post #208

Musafir

Acum am vazut iti raspund prea tarziu poate, cea cu pompita dar mie nu mi miroase deloc tare chiar ma enerveaza parca nu m as da cu nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Mai este una la 200 ml parca fara pompita n am incercat o.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 18 2009, 10:26 AM
Post #209

V.I.P.

Eu pe cea fara pompita mi-am luat-o, la 200 ml si nu-mi place cum miroase. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
ManuelaR
post Mar 18 2009, 04:16 PM
Post #210

Musafir

Eu folosesc ulei de bebe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si lasa pielea fffff fina si moale.

+Quote Post

25 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:12 PM