![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Eu prefer Evidence (Yves Rocher) laptele de corp după duş, dar şi parfumul. Sunt divine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Apoi mai folosesc Johnsons Baby Oil. Este foarte bun. This post has been edited by SurPrix: May 2 2009, 11:33 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, am īncercat crema pe care mi-am luat-o de la Bottega Verde, cea cu ciocolată și imi place. Intră bine in piele, nu e așa de grasă (nu e nici fluidă ca cea cu migdale). Īn plus miroase divin și lasă o piele fină. Imi place mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma bucur ca iti place, o sa imi iau si eu atunci. Deci spui ca intra repede in piele, nu? Nu suport cand se lipesc toate de mine din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Da, nu e asa grasa cum credeam. Mie chiar mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-am luat crema de corp cu ciocolata de la Bottega Verde, e o placere sa o aplici in aroma de ciocolata, insa nu e prea hidratanta pentru pielea mea uscata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 22-July 09 Member No.: 6,865 ![]() |
Stie cineva cam care este durata de valabilitate a unei lotiuni?Am o lotiune pentru fermitate de la AVON, de la Skin so Soft...lotiunea miroase foarte bine si are aceeasi consistenta.Problema este ca pe ea nu se precizeaza durata de valabilitate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
6-12 luni de la desfacerea ambalajului si 36 de luni total.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 22-July 09 Member No.: 6,865 ![]() |
6-12 luni de la desfacerea ambalajului si 36 de luni total. Hm...deci dupa 6-12 luni de la desfacerea ambalajului nu mai are nici un efect:)) super...e aproape intreaga cutia (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ms pentru rasp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Madicutz!
Da, in general, 12 luni. Uita-te pe cutie, trebuie sa aiba inscriptionat si lucrul acesta: 12M (months) sau alt numar, pe o cutiuta deschisa (probabil gunoiul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Madicutz! Da, in general, 12 luni. Uita-te pe cutie, trebuie sa aiba inscriptionat si lucrul acesta: 12M (months) sau alt numar, pe o cutiuta deschisa (probabil gunoiul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Asa e...acum am vazut...habar nu aveam ca asta inseamna cutiuta aia (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Ms mult (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cu multa placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:49 AM |
|