![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 3-August 09 Member No.: 6,921 ![]() |
Fetelor, stiti cumva o crema de corp/lapte/lotiune cu aha?
Sa se gaseasca la noi de preferat, nu comanda pe internet din alte tari? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu as fi interesata de asa ceva...dar nu am vazut decat la Paula Begoun. Insa nici nu am studiat cu atentie piata.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 3-August 09 Member No.: 6,921 ![]() |
Am vazut pe internet ca la Eucerin este una cu AHA pt corp, dar la noi nu am vazut-o in farmacii. De alte marci nu stiu, dar tot sper sa gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce face aha -ul asta?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ce face aha -ul asta? Exfoliaza pielea prin urmare da pielii un aspect mai tanar, indeparteaza petele solare (asta pe termen lung), vindeca bubite gen cosuri, hidrateaza. Si eu am tot lotiunea de corp de la Paula's Choice si sunt foarte multumita de ea, vara fac pauza pt ca ziua trebuie sa dai cu crema cu fps daca o folosesti. Mie mi-a hidratat pielea mai bine decat orice alta crema cu menirea asta si nici nu trebuie sa ma dau zilnic cu ea, eu o aplic de 1-2 ori pe saptamana. Pe de alta parte nu e parfumata, miroase chiar putin a crema tratament si daca transpiri vreun pic dupa ce te dai cu ea esti lipicioasa si cumva neplacut (de la aha cred eu). De-asta e buna in orice anotimp mai putin vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Exfoliaza pielea prin urmare da pielii un aspect mai tanar, indeparteaza petele solare (asta pe termen lung), vindeca bubite gen cosuri, hidrateaza. Da, asa e...In plus, datorita exfolierii, pe termen lung previne aparitia firelor sub piele de la epilat si alte complicatii. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Mai este una de la daniel kern.16 $, 6 oz.El zice ca nu e doar pentru corp, ci si pentru fata.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 12-December 09 Member No.: 7,623 ![]() |
Ca lotiune de corp - fara AHA sau alte "ghidusii" - imi place Vaseline (nu stiu daca se gaseste la noi)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
La inceput am folosit o alta lotiune de corp (ma scuzati acum, insa nu-mi mai amintesc numele ; pe atunci insa nici nu ma interesa, atata timp cat era buna), insa de cateva luni incoace am inceput sa folosesc Elmiplant - Lapte de corp Nutritiv-Reparator.
Eu l-am preferat pe cel cu Lapte de bumbac & Proteine din Orez, pentru ca are un miros foarte placut si relaxant, si sunt multumita de el. [centreaza](IMG:http://i48.tinypic.com/2h567u9.jpg) [/centreaza] |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Lotiune de corp cu aha de la Glycon, se gaseste in Romania, dar trebuie facuta comanda de pe net.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:34 AM |
|