![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Lotiune de corp cu aha care se gaseste si la noi este Glycon
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu m-am saturat de ce am si cred ca o sa le fac vint la toate si o sa imi iau o crema/unt/lapte de corp nou. Insa imi prind urechile cind vad atitea marci si as vrea ceva care sa nu fie lipicios, sa fie si puternic hidratant si sa se absoarba si repede si sa fie si grasos... Eh, multe mai vreau eu. A, si , evident, sa miroasa bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Atoderm-ul meu de la Bioderma nu miroase frumos. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar hidrateaza mai bine decat altele frumos parfumate pe care le-am incercat eu. De la Body Shop ai incercat ceva, am vazut ca au si promotii acum? Mie mi se pare totusi ca miros cam...chimic.
De-abia astept sa-mi ajunga untul de shea comandat, mi-am pus speranta in el sa imi rezolve problemele post epilatorii. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Daca decurge totul ok, imi plac produsele, poate o sa mai comand si unt de cacao, mango, macadamia mai vad eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 19-July 16 Member No.: 13,172 ![]() |
Pentru hidratarea corpului eu folosesc acest tratament cu acid hialuronic si extract de crin alb . Imi place super mult si il folosesc deja de cateva luni bune, iar pielea mea este surprinzator mult mai ferma. Nu ma asteptam pentru ca nu cred in „produsele minune”, dar il foloseam pentru mirosul placut si usor si pentru textura usoara, caci patrunde imediat in piele. Dar se pare ca a avut si efecte bune. Il recomand!
This post has been edited by Diana.: Aug 13 2016, 12:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:44 AM |
|