![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multam fain! Arunc un ochi acum pe el!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multam fain! Arunc un ochi acum pe el! nu ai pt ce... am testat produsul destul sa ma declar 100% multumita...acum il pot imparti cu voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
cat platesti geoo pe produs, cu tot cu taxe?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
plata se face prin card banuiesc nu? de care card trebuie ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Un card cu care se pot face plati internationale si pe internet. Cel mai bine intrebi la banca pentru ca nu toate cardurile care merg afara pot fi folosite si pentru plati prin internet.
Pe mine ma intereseaza la cat ajunge produsul cu tot cu transportul pana in RO. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bate gandul sa-mi iau si eu un kil de ulei dintr-asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca am gasit la 100 de ml si la 1 litru. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite aici femeie hotarata care nu vrea sa se incurce cu sticluta...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Ma bate gandul sa-mi iau si eu un kil de ulei dintr-asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca am gasit la 100 de ml si la 1 litru. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) prea tare..... unde ai gasit, nu de alta dar eu sigur vreau : (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hmmm.....shipping-ul e $22, dar am mai avut doua prietene care au vrut si ele uleiul si intr-un final m-a ajuns 350 uleiul+transportul! cardul meu este de la BCR Visa International.....atentie, nu BRD (astia mint ca se pot face plati internationale online, defapt nu le autorizeaza si ramai cu ochii in soare!!!) in 5 zile e gata! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici l-am gasit, 1 kil face 30 euro plus 3,40 trimisul.
Daca vreti poti sa-i intreb daca trimit si-n Romania. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Aici l-am gasit, 1 kil face 30 euro plus 3,40 trimisul. Daca vreti poti sa-i intreb daca trimit si-n Romania. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am intrat eu mandra ca pot sa aflu si singura daca trimit in Ro (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .... ce bine era daca eram nitel mai atenta la ora de germana (considerand ca e germana...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) parca am mai multa incredere in Desert Essence... ce inseamna sa fii speriata de bombe...si paradigmata! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:55 AM |
|