![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si pe mine m-ar tenta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit pentru voi in ebay pe cineva in UK care vinde la acelasi pret (ca. 30 euro litrul): aici.
Are o gramada de feedbackuri pozitive, deci e vanzator serios. Il puteti intreba voi (dar trebuie sa aveti un cont la ebay) ce vreti. Ca sa se puna o intrebare se da click in dreapta sus la Ask seller a question. Ma gandesc ca din Anglia macar nu mai e de platit vama. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Ma gandesc ca din Anglia macar nu mai e de platit vama. daca se incadreaza comanda in $60 nu se plateste vama.....avantajul pachetului care vine din UE este ca vine direct la Oficiul Postal de care apartii, fara sa se duca la cel cu colete internationale!! si pe mine ma tenteaza kilogramul....insa parca tot de la firma asta as vrea pt ca din cate am vazut pe MUA, difera si reactiile in functie de producator (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gata m-ati convins (sunt si greu de convins .... daaaaaaa) si acu's in asteptare de ulei miraculos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pielea corpului parca nu mi-e niciodata suficient de hidratata, plus ca-i tare sensibila la orice urma de sintetic din haine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
gata m-ati convins (sunt si greu de convins .... daaaaaaa) si acu's in asteptare de ulei miraculos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pielea corpului parca nu mi-e niciodata suficient de hidratata, plus ca-i tare sensibila la orice urma de sintetic din haine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu sunt sigura ca jojoba 100% natural te va ajuta... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Ma bucur ca va ganditi la produse 100% naturiste ca nu se stie cu toti parabenii astia! Am vazut la un magazin de naturiste aloe vera gel 98% sau 97% nu mai stiu exact la cutii de 1 kg la pretul de 60 de RON. Mi s-a parut avantajos, avand in vedere ca e un litru si ca noi dam pe multe lotiuni ineficiente mai mult de atat. As vrea sa stiu daca a incercat cineva sa isi hidrateze pielea corpului cu acest gel??Chiar daca nu a incercat nimeni eu cu siguranta voi incerca cu prima ocazie, dupa ce termin toate cremutele care le am acum si cand voi gasi un job, ca acum nu-mi permit sa-l achizitionez.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Anca eu stiu de acest gel ca face foarte bine pentru corp dar ca se bea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Bine asta e alta poveste. Se poate folosi si intern ca uleiul de masline, dar daca tot sunt atatea creme cu aloe vera ma gandeam sa l incerc ca atare pe piele, sa vad cum hidrateaza! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jojoba pe care mi l-am comandat zic ei ca-i si "organic"...
Eu folosesc aloe vera de ani de zile, dar numai dupa plaja. E bun, dar nu mi-ar ajunge la pielea mea uscata pe timp indelungat. Dragul meu se unge cu el pe fata de la o bucata de vreme incoace (inainte folosea o cremusoara de la Biotherm) si-i place, dar el are o piele grasa. |
|
|
![]()
|
|
Mercic de raspuns Kalua! Asta vroiam sa aud si eu... de cineva care foloseste aloe vera pur! Eu de fapt am pielea normala pe corp, nu e uscata si nu sufera daca nu am dau 3 luni cu vre-o lotiune de corp dar, pentru a-i mentine supletea vreau sa folosesc aloe! Cate bordeie atatea "obiceie"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:59 AM |
|