![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu i-am dat zanei cu ulei pe fata pt ca are pielea uscata de la o vreme. E fain. Acum are piele de bebe iar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (aaah si i-am dat si pe picioruse si-mi arata genunchii "maaami, da-mi si aici ca uite ce uscat e! " )
geoo pe fata nu mi-am dat dat uite ca deja pe corp pot spune ca e o schimbare in bine. Imi place cu alte cuvinte. Problema e c-am luat tzeapa cu comanda ...am zis sa-l incerc intai deci am cumparat 2 sticlute micute si ce sa vezi din SUA in Canada am platit vreo 30$ numai transport si vama (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... iar produsele erau vreo 12$. Tot marca lui geoo. O sa ma uit si pe link-ul tau Kalua, doar n-o fi mai scump de-atat din Germania. Am sa mai caut totusi poate gasesc aici in Ca sa nu mai platesc adaugiri exagerate pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cauta-ti mai bine la voi, nu exista sa nu gasesti.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
H si eu spun aceeasi chestie SIGUR se gaseste si in Canada!!!! Ar fi culmea!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ati folosit laptele de corp din gama A Derma - Exomega?Sau stiti ceva de el ca mi-a fost recomandat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ?
In legatura cu uleiul de jojoba ia uite ce am gasit pe niste site-uri: -uleiul extras din fructele de Jojoba contine numerosi acizi grasi (palmitic, palmitoleic, oleic, gadoleic, erucic, nervonic), dar si saruri minerale -reduce secretia de sebum, penetreaza rapid in piele si de aceea nu este potrivit pentru produsele de masaj, dar hraneste excelent epiderma; este utilizat in tratamentul psoriazisului, eczemelor, dermatitelor; ajuta la tratamentul acneei si controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
mada - si io am lotiunea cu nuca si zahar de la avon. e chiar misto. mai recomand si malaiul ca exfoliant - face pielea super catifelata dap. la inceput nu`mi placea deloc deloc.mi se parea oribil mirosul si`mi parea rau ca am luat`o.dar acum mi se pare nice,m`am obisnuit cu mirosul.. e ok.desi mult mai mult mi`a placut cea de piersici,sau cu nuca de cocos si lapte de soya. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
exista lotiune de corp cu piersici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
cea cu nuca de cocos e cu papaya laptele de soya e cu vanilie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
da,este cu lotiune de corp cu piersici.
mie personal mirosul mi se pare prea sintetic! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
-reduce secretia de sebum, penetreaza rapid in piele si de aceea nu este potrivit pentru produsele de masaj, dar hraneste excelent epiderma; este utilizat in tratamentul psoriazisului, eczemelor, dermatitelor; ajuta la tratamentul acneei si controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului eu cand mi-am masat scalpul cu el....probabil nu l-am clatit bine sau ceva pt ca parul a fost SUPERB o zi! Apoi aveam cel mai siclit par din lume, de atunci nu am mai avut curaj sa-l folosesc pt par...dar pt corp si fata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) este absolut extraordinar! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
exista lotiune de corp cu piersici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cea cu nuca de cocos e cu papaya laptele de soya e cu vanilie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) da splendora,ai dreptate.am gresit eu.cea cu nuca de cocos e si cu papaya,iar cea de vanilie are lapte de soya.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) era si de piersici intr`o vreme.eu am avut`o si mi s`a parut delicioasa la miros,dar acum au scos`o ca nu am mai vazut`o de o gramada de vreme prin catalog.pacat.asa ma enerveaza astia de la avon.lasa toate porcariile si scot tot ce e bun.si nu e prima data.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai fetelor m-am uitat pe net si am vazut ca laptele de corp din gama A Derma - Exomega (de care intrebasem mai sus) e pentru o piele cu tot felul de probleme....acum, eu am 2-3 portiuni mici de piele unde e ceva in neregula -adica se cojeste pielea si se simte mai aspra- si dermatoloaga mi-a spus sa ma dau cu locoid (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nelamurirea mea este: pentru asta trebuie sa ma dau cu crema aia pe tot corpul?! Nu e de ajuns locoidul ala? Mi-a recomandat-o cand i-am cerut sa-mi zica o crema hidratanta dupa dus/baie.Cand i-am spus ca ma dau cu uleiul J a sarit in sus ca arsa. Eu inteleg ca e de preferat sa folosesc ceva din gama dermatocosmeticelor dar chiar asa?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:13 PM |
|