![]() |
![]() ![]() |
![]() |
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
uite, va dau eu o idee, pentru cele care vor sa experimenteze. Era un joc cu aruncat cerculete pe un tarus, si voi il puteti juca cu cerculete fosforescente (de alea de discoteca) pe intuneric :D
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
vorbea cineva aici de a papa un condom... de ce? ce rost are? nu-i mai bine the real thingie? cu ciocolata, cu frisca cu miere, cu ketck-up si cu bere (da da am auzit-o si p-asta) cu gin and tonic si gheata vara.. etc..
sincer ma gandeam la altfel de future sex. PS: ma intereseaza un penis cu bilute sub foreskin si cum sunt cam greu de gasit ma gandesc sa las un anunt undeva in penpals.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mai Vis...penis cu bilutza am eu :-X :-X :-X Sau mai bine zis tipul cu care fac sex. :hohote:
Tie ce iti trebuie asa ceva? Pune-ti singur bila daca vrei nu te mai interesa ca de vanzare nu sunt decat alea cu baterii...si nu shtiu daca au bilutze. :P |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Mai Vis...penis cu bilutza am eu :-X :-X :-X Sau mai bine zis tipul cu care fac sex. :hohote: si si si??? cum e??? Tie ce iti trebuie asa ceva? Pune-ti singur bila daca vrei nu te mai interesa ca de vanzare nu sunt decat alea cu baterii...si nu shtiu daca au bilutze. :P pai unde exact sa-mi pun?! :o d-alea cu baterii stiu eu sigur ca au de toate, sunt super dotate , dar eu vreau au naturelle |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE vorbea cineva aici de a papa un condom... de ce? ce rost are? nu-i mai bine the real thingie? cu ciocolata, cu frisca cu miere, cu ketck-up si cu bere (da da am auzit-o si p-asta) cu gin and tonic si gheata vara.. etc.. Eu am auzit o chestie , cica e super tare cand faci sex oral (lui ma refer) prima data pragatesti o cafea calda , nu foarte fierbinte , si incepi cu cafeaua , apoi un cub de gheata in gura si iar cafea si iar gheata :morideris: Eu nu am incercat , ca am o carie dureroasa si la rece si la fierbinte :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
O carie dureroasa ??? ;D ;D ;D ;D ;D
Esti de belea :D |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:ametit: :morideris: :morideris:
Pai eu nu mint tits ,parca nu ma cunosti ;) Ce crezi ca imi era greu sa recunosc daca o faceam deja , uite recunosc ca sunt curioasa daca chiar exista acele senzatii de care se vorbeste la chestia asta . ;D ;D ;D :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Subiectul in sine, cu rece/cald l-am mai citit si eu. Si totusi este demonstrat ca toti barbatii reactioneaza bine la "festinul asta"? Daca in loc sa ii poarte pe culmi nebanuite :o , ii inhiba. Ce faci il intrebi inainte? :P Nu prea merge.
Si eu sunt f curioasa :fluierat: :-* ps. ti-am facut dedicatie |
|
|
![]()
|
|
Si ce facem acum ii intrebam :ametit: sau schimbam profilul firmei ? :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
Te pup . :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2025 - 04:11 PM |
|