![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mistaco :D zau ca imaginatia mea, debordanta asa cum este ea, nu poate cuprinde asa ceva...
Vad_voci...suna bine ideea cu masinariile alea. Dar nu in statiile de metrou, pentru Dumnezeu :D. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu numai in statiile de metrou..mai peste tot as propune eu..
mai ales in institutiile statului..gandeste-te..sta omul la o coada la o hartie ceva de semnat doar o fisa la un device ceva si are ....o cafea deocamdata.. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
vad_voci :morideris: :morideris: :morideris: treci la topicul cu presedintele ca vreau sa te votez
eu cred ca dupa orgasmul vaginal , clitoridian si mai noua gaselnita - cerebral- , in viitor se va dezvolta si definitiva conceptul de orgasm virtual P.S Cred ca tocmai am avut unul aseara :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
O karma pentru ross :D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
:welcome: Cred ca prezervativele luminoase sunt tare haioase, doar ATAT.
Nu cred ca e vre-o mare diferenta fata de celelalte (ma refer la placere...bineinteles) O sa le-ncerc si am sa va spun cum e.... :) dar momentan" la baieti" (asa se numeste magazinul ) nu mai are de ceva timp , iar in alta parte nu am vazut,si oricum "scula " mea e in "concediu" :morideris: :morideris: :morideris: :evil: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2025 - 04:11 PM |
|