![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
VisNetic, lasand la o parte talentu' dvs. de a fi misunderstood si regulamentul, zi totusi carui gen apartii, si mai ales ce inseamna nickul tau (am si eu o problema). Daca nu cerem niste lucruri prea grele, bineinteles.
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu nu te-am atentionat ca sa te cert , doar ca asa ca nu erati si on topic .
Sau nu vrei sa iti impartasesti aici cu noi experienta ? :P :P :P Exact invi , daca nu cerem prea mult :ametit: :P :P :P :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:offtopic:
Laryso, cand ti-am spus ultima data ca ma enervezi de-a binelea? :frustraree: :offtopic: VisNetic, daca esti amabil(a) sa ne raspunzi ar fi foarte bine, macar asa shtim cui ne adresam si.... ca sa fiu ON TOPIC... ca sa-i raspund la intrebarea cu bilele tre sa shtiu cu cine vb. nu? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Eu cred ca laryysa e oricand pregatita pentru un popquiz :P
:-* Si cu sampanie am auzit ca iese ceva interesant, de la acidul ala o fi :fluierat:, sau se imbata :-X, instrumentul :morideris: VN cred ca e fata. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
vedeti ca toti vorbiti din auzite? :evil: Sa va mai luati de mine ca transmit aici informatiile culese pe cale orala din popor. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Important e sa shtii sa te joci...cu, fara...ideea e sa shtii sa o s.... :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Haideti mey, terminati cu filozofia de 2 bani, sexul oral e acelasi de cand e oralul, nah.
Ca e cu bila, ca e fara, ca e cu nush ce licori.. tot la fel se "face", ca doar nu folosim urechea 8) ci gura, numai guritza. :'( (am racit, m-a tinut Invi dezvelita). |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Cata nu acesta a fost scopul meu , sa te enervez pe tine , dar acum daca tot te-ai suparat si daca eu de la 25 scad 20 la karma asta e , eu te plac oricum mey , nu o fac din rea intentie si daca pricepi asta e bine daca nu , asta e nu exista persoana pe lumea asta care sa fie placuta de toti , si nici eu nu sunt . :hainoroc:
popquiz tits ? numai cand se merita . si pe acest forum nu . :-* |
|
|
![]()
|
|
Lariso fata, pe forumurile publice avem loc toti ideea e alta...dar ma rog, nua m timp acum...
asa si sa nu uit sa pun emoticonul...asta a fost :offtopic: |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE VisNetic, lasand la o parte talentu' dvs. de a fi misunderstood si regulamentul, zi totusi carui gen apartii, si mai ales ce inseamna nickul tau (am si eu o problema). Daca nu cerem niste lucruri prea grele, bineinteles. oh :) chiar n-am observat ca trebuia sa ma declar male sau female; sunt binenteles female; iar nickul meu vine dintr-o treaba legata de... well future sex :) doar ca alt fel.. acum te rog spune-mi si mie de ce aceasta curiozitate? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2025 - 09:14 PM |
|