![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
VN, poate doresc oameni sa-ti faca o invitatie si nu stiu cum sa te ia :fluierat:
:welcome: si :-* |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Cata Nu raspund la provocari , luati-o drept lasitate , ce vreti voi ............dar tot nu raspund . Parerea mea e ca astfel de discutii nu isi au rostul . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ok Larisa, bine faci :) SI aici nu se aplica "cine cedeaza primul..."
Bun...VN...sorry for you dar nu te pot ajuta cu montarea bilei daca esti fata. :D Tre sa vb. cu iubitul tau. :hohote: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE Ok Larisa, bine faci :) SI aici nu se aplica "cine cedeaza primul..." ;D cine a zis ceva de asta ? :morideris: :morideris: :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Stai linishtita ca nici macar nu mi-a trecut prin cap ca te-ai fi gandit la asta! :D :D :D
|
|
|
![]()
|
|
;D Si acum sa revenim la subiect :morideris:
Despre ce se discuta ? :morideris: :morideris: Aha cum ca toti vorbim din auzite , cam asa ceva da ? Mey cine isi mai aduce aminte de purescore ? :hainoroc: Eu am avut pe undeva pe la 97 % scorul . :ametit: Ce sa va zic eu ? Hai care a avut un scor asa mai de experiente multe ? :aplauze: :estiok: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ma declar nestiutoare, ce e purescore? :rusinosul:
|
|
|
![]()
|
|
Hmm nu mai stiu link-ul , nu l-ai facut?
Fetele care mai stiti ? :P Caut acum . :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
www.purescore.com :D
|
|
|
![]()
|
|
ok :morideris: interesant domne, nu spun nimic :fluierat: si cam ce ar trebui sa reprezinte procentul ???
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:05 PM |
|