![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Nu mey am mai facut eu cate ceva de atunci ,din ce scria acolo si am raspuns cu nu . :morideris: :morideris: :morideris: :aplauze: :hainoroc:
Mai putin si te ajung daca o tin tot asa ;D ;D invi de ce intrebi daca sunt in zodia pesti ? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Da-l in rahat de test pana la urma, auzi ce criteriu ne-am gasit noi :-X
Vorba cuiva :fluierat: beauty is in the eye of the beholder :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Invi...pana la urma corespund sau nu? ::) :P
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
catalina, daca avem acelasi scor, clar corespunzi :D
era o fraza "Good Girls go to heaven". O pot completa destul de neoriginal "Bad Girls go to heaven more often" 8) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:morideris:
Bun asa....oricum eu merg la cazan :o :o |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu o data in rai :P :P
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
In Arcadia ego, laryysa :-*.
Mie nu-mi merge linkul ca sa pot face testul...cica e expirat :'(. |
|
|
![]()
|
|
Lasa ca stim noi ca ai avut un punctaj mic si acum zici ca nu merge ;)
:estiok: :aplauze: :morideris: :morideris: :trozneala: Te pup :-* :-* :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
e clar..cred ca mai am tabelul cu scorurile voastre de atunci..si daca mai faceti testul o data atunci o sa vad cine a fost cuminte sau nu de sarbatori..laryysa tu esti sigura ca ai facut sex vreodata? :|
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:evil:
Am fost premiat cu BILA DE FOC!!! :hainoroc: Scor 23!!! [move]:evil: :inloove: :evil: :inloove::evil: :inloove: :evil:[/move] Oare ceilalti sunteti ingerasi, ori eu sunt din subteran!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:45 AM |
|