![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE e clar..cred ca mai am tabelul cu scorurile voastre de atunci..si daca mai faceti testul o data atunci o sa vad cine a fost cuminte sau nu de sarbatori..laryysa tu esti sigura ca ai facut sex vreodata? :| Pai nu ai vazut ca dupa sarbatori am 56% ? :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Radio Erevan : Ea - Alo, radio Erevan? R: - Da va rog! Ea - Am o intrebare! Daca sotul meu a lucrat la centrala de la Cernobil, cind a avut loc explozia, mai putem face sex??? R: - DA!!! Dar cu prezervativ de plumb !!! [move] :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
Dar nu am inteles care-i faza ? :P :P :P :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mistaco frate dar shtiu ca le ai! m si eu o bila de foc...dar sunt ceva mai pura decat tine...cu 6 procente! :P
PS: Tare bancul :morideris" |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
laryysa..56 % tot rai inseamna..exerseaza..
practice makes perfect |
|
|
![]()
|
|
Si apoi daca ajung in iad ? :fluierat: :hainoroc: :hainoroc:
;D |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
ramai acolo :|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
si ne intalnesti pe noi! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Hmmmmmm ce sa mai fac sa scad procentul ? :P
Idei ceva? Daca sunteti si voi , vreaaaaaaaaaau :P :P |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai poti incerca unul din cele 3 lucruri pe care nu le-am incercat eu de acolo : de ex . sex cu un animal sau sex o noapte intreaga ( mai degraba primul ca pt al doilea greu gasesti vreun mascul capabil) :P
:-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:44 AM |
|