![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sau 2 in 1: sex cu un animal de mascul pentru o noapte intreaga :D. Tineti minte ca si porcul e un animal ;)
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Hmmmmmmmmmmmmmmmm :magandesc:
Eu ce sa cred acum ? :P :P |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
nu sti pe care mai intai :o
;D ;D ;D prezervativ de plumb... :P ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:offtopic:
Ti-am facut dedicatie :P :-* On topic De ce conteaza sa fii cu toti la un loc, fiecare punctaj are farmecul lui, nu ? Si daca ala te reprezinta la momentul respectiv :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Muuuuuaaaaaaaahhhhhhh :-* :-*
Da , cam asa e :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: Dar nu am inteles care-i faza ? :P :P :P :P Pai nu-i vorba de "future sex"? :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Zau ca nu reusesc sa-mi imaginez ce caracteristici noi ar putea avea activitatea sexuala in viitor - parca s-au comis toate.
Ma gandesc asa ca poate se vor aduce ceva imbunatatiri, dar cum revolutia nu inseamna niciodata numai avantaje - oare ce dezavantaje vor fi? ::) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dore, pune-ti imaginatia la lucru!!!
De exemplu, ar putea fi, SEX PRIN CURIER!!! Faci sex la tine cu cineva si daca nu te poti deplasa la persoana dorita, trimiti pe altcineva sa-i transmita experienta!!!! :hainoroc: Oare....................... va fi posibil????????????? :o |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
la dezavantaje e clar..
sexul va dura mai putin ca doar secolul vitezei a venit deja.. centurile de castitate vor fi encriptate digital... inselatul va fi mult mai usor pentru ca se va inventa teleportul si nici nu apuci sa te duci sa iti faci un ceai in bucatarie ca a si venit amantul nevestei/sotului si a infaptuit miselia, a fumat si tigara de dupa si a si plecat... se vor inventa masinarii cu fise pentru facut amor. acestea vor fi amplasate in statiile de metrou si vor consta in femei si barbati (depinde de preferinta), care dupa ce introduci fisa intr-un device ceva, se vor apleca ceva timp in functie de numarul monezilor introduse..cu 10 secunde inainte de expirarea timpului vor emite un semnal sonor dupa care se vor ridica fara somatie.. prezervativele cu neon vor fi deja date uitarii cand se vor inventa prezervativele cu blana pentru a da impresia de mult doritul sex animalic... eh doamne... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:47 PM |
|