![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif) deci se poate si in Romania!
Kalua, la intalnirea de 10 ani erau toti la fel de bine? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aia n-a avut loc. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
ATB, si eu trec exact prin ce treci tu...la inceput am plecat in America doar pt. distractie, cand am ajuns acolo am avut un soc pt. ca mi se parea ca oamenii sunt prea amabili, dar cand am ajuns acasa in Romania, nu m-am mai putut acomoda cu lumea de aici...(primul om de care am dat cand am iesit din aeroport a fost un taximetrist nervos care injura intr-una) nu ma mai pot obisnui cu fetele triste de pe strada, ma deprima lipsa de chef de viata a romanilor...mai am un an de faculta si ma stabilesc in America, nu cred ca as rezista sa traiesc in Romania...nu imi pasa foarte mult de bani, dar primul an in care am fost in state in 3 luni am facut 8000$, iar apoi tot mai mult, dar pe langa asta, eram tratata foarte bine...
Eu vreau sa ma specializez in psihoterapia cuplului si a familiei si nu vad un viitor bun al psihologiei in Romania... Oricum ii apreciez mult pe cei care se pot realiza in Romania sau pe cei care isi iubesc tara, adevarul e ca eu sunt sarboaica si nu sunt foarte atasata de Romania... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alma si cum pleci in State dupa ce termini faculta? Cu H2B sau cum?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
pai ar fi o varianta, dar mie imi convine mai mult cu viza de studii, cu masterul...pt ca apoi sa lucrez in domeniu...o bursa de master se poate gasi usor daca ai avut medii mari la faculta si apoi poti sa lucrezi in domeniu.
De asemenea tentant este si internship....gasesti o firma care sa iti plateasca masterul, dar apoi 5 ani tre sa lucrezi pt. ei...daca e firma mare si iti convine, e o varianta buna...dar eu prefer bursa.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 1-November 06 From: CGA Member No.: 669 ![]() |
Asa este Alma.....Pe mine ma deprima enorm batrinii. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) .....Sincer, mi se pare o bataie crunta de joc pentru acei oameni care au muncit o viata....si acum practic mor de foame. Imaginea batrineilor din fata magazinelor, batrini care sint fortati sa ceara ceva de mincare, imaginea asta ma termina. Inainte prindeam PRO TV International si am vazut cum se statea la coada (cu noaptea in cap) pentru niste medicamente compensate, care se dadeau numai in primele zile ale lunii??!!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) Nu mi se pare normal.
Eu iubesc Romania si sint mindra ca sint romanca! Dar trebuie sa mai treaca ceva timp, pina sa ajunga sa se integreze intr-adevar in Europa. Aseara am mincat out si era prima data cind mergeam in acest restaurant (ne-am mutat de curind in aceasta zona si inca descoperim locurile). Era plin, si nu exagerez, cu pensionari. Stau si ma intreb cind o sa vad asta si in Romania? Si asta e ceva normal aici, sa-i vezi in restaurante, sa-i vezi in aeropoarte si peste tot in general. Pe cind toate astea in Romania? Si nu ma refer la vreun pensionar -director de banca (cu pensie de 80 de milioane), ci la oameni normali. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi de info Alma, din pacate la mine medii mari din parti (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Mie mi-ar conveni sa plec asa cativa ani sa lucrez in domeniu ca nah...termin Automatica, mai stiu si ceva programare, ma gandesc ca as face ceva bani. Dar apoi m-as intoarce. Sa plec definitiv nu cred ca as putea...dar hey...u never know |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
fetelor , am nevoie de ajutor - vreau sa lucrez in vara in state , este o idee pe care o am de ceva timp si ma ambitionez sa reusesc , stiti bine situatia cu familia mea , vreau din libertate si din dorinta de a vedea CUM ma descurg de una singura , vreau sa ma despart o perioada de ai mei , sa INVAT sa fiu pe picioarele mele , dar am nevoie de ajutor pentru ca acum SUNT DECISA dar ... cu ce incep ? ce imi trebuie ? am nevoie de orice sfat , am nevoie de informatii.
nu stiu ce acte imi trebuiesc , daca trebuie sau nu sa fiu studenta , cum sa-mi gasesc loc de munca , unde o sa stau , o sa fiu in siguranta ? daca imi iau tzeapa ? daca nu iese bine ? imi este frica dar vreau sa plec neaparat sa lucrez in strainatate , cu cat incerc mai tare sa fac ceva ca sa ma indepartez de parintii mei in sensul sa fiu pe picioarele mele , cu atat ma tin ei mai tare legati dar ... oh doamne , de unde sa incep ? ce sa fac ? please help :-o vreau neaparat informatii si vreau sa fiu sigura ca in vara asta o sa fiu plecata bine mersi , am nevoie de pareri si de informatii , anyone there ?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
daca esti studenta poti pleca .cu Work & travel.
am colegi care au fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
meg , am inteles ca trebuie sa ai peste 8 media si eu in anul 1 am avut 5 restante ( pe care le-am luat intradevar ) si notele de la celelalte 8 examene au fost intre 5 , 6 , 7 ... ? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:51 AM |
|