IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> "Revolta" Adolescentina, cum s-a manifestat?
Cindy
post Sep 4 2008, 10:38 PM
Post #21

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Althe, ce mama moderna si destupata la minte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar probabil era asa pt ca nici tu nu ii dadeai motive si avea incredere in tine.

Albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ce i-a venit sa vina dupa voi?
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 4 2008, 11:12 PM
Post #22

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Asa s-a gandit ea ca ar fi bine! noi eram in legea noastra acolo! Si de atunci nu i-am mai zis niciodata unde sunt cu adevarat!Ca daca vine sa ma ia? cred ca si acum ar fi in stare sa vina sa ma recupereze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Vanillina_77
post Sep 5 2008, 08:56 AM
Post #23

Dependent

Group: Dependent
From: Brasov
Member No.: 3,777

Amuzante aventurile voastre adolescentine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Mai ales in cazul tau, Albino (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu vin dintr-un oras mai mic unde toata lumea cunoste pe toata lumea. Iar parintii lucrau in domeniul invatamantului, adica era o "rusine" sa ma manifest in vre-un fel. Eram tinuta din scurt, asa ca nu aveam cum sa ma "razvratesc" mergand prin cluburi sau baruri, cu toate ca-mi doream.
Atunci cand am plecat la facultate, am inceput si eu sa merg prin cluburi, asa ma "razvrateam" eu intr-o adolescenta cam tarzie, dansand aproape noapte de noapte. Mi se parea ca e ceva mega-fantastic!...Numai ca asta e, mi se parea. Ca si mie la fel mi s-a intamplat, dupa aproape un an nu m-au mai atras localurile respective. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2008, 01:10 PM
Post #24

V.I.P.

Eu nu inteleg asta cu sa nu te mai atraga locurile gen cluburi samd, pana la urma nu e ceva rau, te mai distrezi, dezlantui energiile negative. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca totul trebuie sa fie ponderat, adica nici in extrema deloc, nici in extrema abonament la toate cluburile si barurile din oras si imprejurimi.

+Quote Post
Lexie
post Sep 5 2008, 01:13 PM
Post #25

Musafir

Eu n-am mai fost intr-un club de mai bine de 2 ani, nu-mi mai place aglomeratia de fite, nu mai suport fumul de tigara... deh, am imbatranit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Prefer petrecerile intre prieteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2008, 01:18 PM
Post #26

V.I.P.

Da mai da, v-ati "ramolit", iar eu oi ramas singura "zvapaiata" si neintegrata de aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 5 2008, 06:17 PM
Post #27

Musafir

Frumoase povestirile voastre.
Eu m-am razvratit prin facultate, c-atunci am avut un pic mai multa libertate. Imi amintesc ca mergeam in discotecile din regie de seara pana la 5 dimineata. Plecam cu primul metrou, c-o voce ragusita de la fumul de tigara c-ai mei colegi mi-au spus 'mamare'....ca ma apucam sa le dau sfaturi dis-de-dimineata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Prin anul 3 de facultate, cand am vazut noi ca ne deranjeaza unii altii prin discoteci, faceam chefuri lunare in apartamentul unui coleg din provincie. Am amintiri frumoase si desi am terminat de 8 ani facultatea, am mai tinut legatura si ne vedem si acum.
Prima data, parca am pus tigara-n gura prin liceu, clasele 10-11, nu mai retin exact...si apoi m-am mai prostit prin facultate.
Evident, c-am mai luat-o si pe coaja cand am ramas in camin peste noapte si nu le-am spus alor mei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...dar daca le spuneam, nu prea-mi dadeau voie.
In afara de chefurile cu colegii de facultate, mai participam si la cele ale verilor mei, care erau mai mari cu un an; acolo erau si mai faine distractiile.

Acum, n-am mai fost in club de cateva luni. Nu pot spune ca mai pierd cu aceeasi placere noptile si dat fiind c-am un sot c-are nu gaseste nici o placere in a dansa, mi-e cam greu sa ma distrez fara el. Singurele ocazii unde dansam si acolo, pentru ca-l trag de maneca, sunt nuntile.

Albi, si eu o caram pe sora-mea peste tot. Asa ca, daca eu am vazut prima data o discoteca in anul 1 de facultate, ea a vazut-o din clasa a 10 a.

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 5 2008, 06:47 PM
Post #28

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(sweet_girl @ Sep 5 2008, 01:10 PM) *
Eu nu inteleg asta cu sa nu te mai atraga locurile gen cluburi samd, pana la urma nu e ceva rau, te mai distrezi, dezlantui energiile negative. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca totul trebuie sa fie ponderat, adica nici in extrema deloc, nici in extrema abonament la toate cluburile si barurile din oras si imprejurimi.

sweet, eu sunt si mai rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . nu m-au atras niciodata, pt ca mereu m-a iritat fumul de tigara, muzica tampita pusa ca pentru sectia surzi si mai ales mie imi e rau a doua zi daca ma culc noaptea mai tarziu de ora 2 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

+Quote Post
Philia
post Sep 6 2008, 09:08 AM
Post #29

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Clau, same here cu discotecile si cluburile!
Am fost de vreo 5 ori in toata viata mea la discoteca... Ahh, mergeam mai des cand eram la mare, in discotecile alea in aer liber. Insa, mai mult de 2 ore nu rezistam acolo!
Iar eu nu am avut deloc revolta adolescentina, pentru ca la vremea aia eram sportiva si nu imi permiteam sa fac "greseli" care a doua zi m-ar fi putut costa ratarea antrenamentului, a meciului, etc. Si in afara de asta, dupa 2 antrenamente pe zi, nu mai eram in stare nici sa urc doua etaje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 6 2008, 11:18 AM
Post #30

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da ce sport ai facut Philia?

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:42 PM