![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Volei...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aaaa si io la fel!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi pare rau de mor ca nu am putut sa continui! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) as vrea sa mai joc da nu am cu cine...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hehe albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu m-am lasat din cauza de probleme de sanatate, dar inca suspin! Mai joc de 2-3 ori pe an, dar nu mai e cum era pe vremuri (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu la fel! Tot sanatatea! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Genunchii mei nu mai faceau fata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu nu mai joc deloc! Nu am cu cine! In tara mai gaseam doritori, dar aici...
|
|
|
![]()
|
|
Si eu tot cu genunchii am avut probleme! Eu ma mai intalneam cu colegele de echipa, insa in ultimul timp am lasat-o moale (cam de tot)
|
|
|
![]()
|
|
Dupa ce m-am lasat, ma mai gaseam si eu cu ele, dar in timp s-a rarit.
Ce mi-e dor de antrenamentele pe plaja la Navodari (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
La noi erau in Costinesti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ahh... si ca sa nu fim total off-topic, imi aduc aminte cum fugeam noaptea cu colegele pe geam si ne duceam pe plaja, sa ne plimbam. Sau ne imbuibam cu fel de fel de placinte si gogosi. Aveam o antrenoare cam sarita (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si nu ne lasa sa bem sucuri acidulate si sa mancam prostii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici n-as sti de unde sa incep sa povestesc toate tampeniile ce le-am facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cert e ca le-am dat ceva bataie de cap alor mei si nici macar nu au aflat nici 10% pana in zi de azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io eram revoltata non stop! Aveam o perioada cand stateam cu valiza facuta sub pat mereu ca tot planuiam fugitul de acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la urma s-a materializat si fugitul, dar nu a durat mai mult de o zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca m-a sunat tata saracu disperat, plangea, el care e mare si tare si dur si m-am inmuiat si m-am intors (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Saracu tata. In liceu stateam la bunica, pentru ca faceam liceul in Resita si noah...mama lu' maica-mea era din Resita. Si saraca bunica e cam surda ea asa si am gasit eu de cuviinta sa profit de chestia asta. Camera mea era langa usa de la intrare iar bunica dormea in ultima camera. Si vreo cateva luni la rand am facut aceeasi schema : asteptam sa i se termine telenovela si sa adoarma, ma furisam tiptil tiptil si dusa eram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Toate bune si frumoase pana intr-o noapte cand ma intorc eu fain frumos pe la 2 noaptea de pe la preumblarile mele artistice, bag cheia in usa, dau sa invart si....ciuciu! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Bunica se trezise in timpul noptii si cum-necum s-a gandit ea sa si blocheze usa pe dinauntru pentru mai multa siguranta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ce sa fac, ce sa fac? Sun de pe telefonul mobil pe fix, sa o trezesc sa imi deschida. Ma gandeam asta e, m-a prins acu, bag capu in pamant si ascult blestemele. Numai ca belea, bunica nu a auzit telefonul nici dupa 2 ore de sunat intr-una (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca m-am dus in blocul de vis-a-vis, la prietena mea de escapade si pana dimineata nu am inchis un ochi de stres. Dimineata la prima ora iese bunica afara din bloc sa cumpere paine, convinsa in continuare ca eu sunt in camera la mine si dorm. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La care io ies pe geam din blocul de peste drum "Bunaaa...bunaaa...stai!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bunica-mea, socata la maxim, nu intelegea ce se intampla si cum m-am teleportat io pana acolo. I-am spus asa in mare o poveste, am ascultat-o si pe aia cu "Vagaboando! Acu sun la maica-ta sa te spun", m-a spus la maica-mea, mi-am auzit si de acolo pomana, dupa care vreo cateva luni la rand venea mereu si noapte si dimineata sa controleze daca sunt la locul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Saraca bunica, cate a mai patimit si ea cu mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Palpitanta povestea, Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar totusi eu am o dilema existentiala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : daca aveai cheie si era incuiat numai prin exterior, nu puteai sa te furisezi in casa si cuibaresti in patul caldut cand era buna ta plecata la piata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Hai mai zi-ne, daca mai ai! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Sweet, daca am fi avut pe atunci mintea de acum cu siguranta ca nu s-ar mai fi prins nimeni de boacanele noastre. Cred ca daca ii iesise schema luni la rand n-a mai construit o strategie pentru situatii noi si a reactionat pe moment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce imi place cum analizezi tu tot, esti matematician sau procuror? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:14 PM |
|