![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
l-as duce la un hotel luxos...hehehe....
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
a faina chestia cu biletele prin casa pana la dormitor,dar noi nu locuim impreuna.Dar faza cu asteptatul la autocar ar putea fii aplicata :-*
Nu stiu exact cand ajunge,cred ca sambata noaptea tarziu,numai cum sa fac sa coboare la Sala Olimpia si sa nu coboare pe drum prin oras,undeva aproape de casa lui :inloove: Carmelia,as inchiria o camera la un hotel,dar s-ar putea sa plecam la felix o saptama si o sa tot stam in hotel ::) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Pt mine Revelionu e inca un prilej de a petrece cu prietenii. Asa ca nu conteaza unde il facem, la munte, la mare, in Buc.....Sa avem conditii cat de cat omenesti , ca de restu ne ocupam noi. :P
Dar anu asta am un gust amar - si nu e de la ciocolata amaruie pe care o mananc , ci din cauza unor prieteni care m-au dezamagit. Ii credeam altfel, si se pare ca m-am inselat.Sau asa or fi fost ei de la inceput si eu imi imaginam altceva... :( Asa ca anu asta astept cu nerabdare sa treaca si sa ninga odata......... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"Eu unul am lucrat mereu de sarbatori...."
Fahnell spune-mi mama unde lucrezi...ca vin eu la tine cu o sticla de sampanie si iti fac un revelion de neuitat, de-o sa-l povestesti si la nepoti! :P dar o fac cu o conditie! sa nu ma chemi si de pasti... :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Trebuie neaparat sa-i cumpar ceva frumos! De Mos Niculae el mi-a luat cercei de aur, iar eu lui un papitoi de plus! Cam aiurea! Tre' sa-i fac si eu o surpriza de Craciun!
El este foarte pasionat de calculatoare si tot ce tine de tehnologie, dar eu nu ma prea pricep la astea! Cine imi poate da si mie o idee? Pls... ::) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
buna eu i-am cumparat un set de tastatura cu mouse nou si frumos si bun si util si dorit :P
nu stiu ce mi-a cumparat el (sau daca mi-a cumparat :( )ca pana acum doar mosu' meu a venit :'( si tot am zis ca nu-i mai cumpar nimic si tot nu am rezistat . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Tastatura si mouse noi si performante si-a luat chiar de curand! Ar fi fost o idee buna intr-adevar, dar...
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
ce crezi tu ca si-ar dori ?
l-ai auzit vreodata ca ar vrea sa-si cumpere ceva ? |
|
|
![]()
|
|
Isi doreste un procesor nou. Dar sunt sute pe piata si nu as sti ce sa aleg. Stiu ca mai viseaza si la o narghilea. Cred ca ar fi foarte fericit daca i-as lua una. Dar unde se gasesc? Vreu una mare, nu doar de frumusete! Am cautat prin Unirea, Mall...tot ce am gasit au fost ori bibelouri ori de foarta proaste calitate!
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cauta si pe www.narghilele.ro , poate gastesti ceva
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:18 PM |
|