![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
un stick usb de stocare? eu am fost foarte fericita cand am primit asa ceva....
un mouse wireless? e mai scumput, dar foarte spectaculos sa vezi asa soarecu' singur pe birou. ceva o consola de jocuri? depinde de bugetul pe care il ai la dispozitie... |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
gps?
pocket pc (ipaq)? portable dvd? dar costa daca e mai mult pe drum, ceva care l-ar bucura in timpul calatoriilor |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
nu ma mai ajuta nimeni?hai ,ca acusi vine si eu sunt cu imaginatia la pamant de ceva vreme, :)
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi meli...de ce nu vorbesti cu ai lui sa va lase singuri si sa aplici chestia cu biletele la el acasa???
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
mi-e jena,cu toate ca vb orice cu mama lui,mi-e cam jena sa o rog chestia asta.
M-am gandit sa-l astept la el acasa,ajunge tarziu si m-ar gasii dormind la el in pat in ceva foarte sexy,,,,,,,,,,,,,,dar ,din pacate exista si un dar el va fii super obosit si nu ar dormi bine cu cineva in pat.Inchipuie-ti ca sambata dimi pleac din Buc,ajunge la cluj,are meci si dupa meci iar pe drum spre casa.:-( |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaaa....stiu ce inseamna deplasarile astea..le-am facut si io candva...
mey...nu te mai agita atata ca la cat e de obosit nu vrea decat caldura... asteapta-l in pat la el dar nu in ceva sexy...ci in niste pijamalute moi si pufoase.. ascunde-te la el in brate si dormiti ca doi copii fara sa faceti sex deloc....doar sarutati-va, atingeti-va, traiti si simtiti dorul in sine :) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
cumpara-i un buchet mare de flori
|
|
|
![]()
|
|
azi s-a dat in direct meciul pe tvsport! si i l-am inregistrat :hainoroc: si sper sa se dea si maine meciul pe tvsport si il inregistrez si pe ala.Cred ca se va bucura tare cand ii voi duce caseta :-*
oricum daca mai aveti ceva idei,eu astept ,pana duminica mai e mult :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Merci tuturor pentru raspunsuri!
M-am hotarat: ii voi lua o narghilea! , Sau poate stiti unde as putea sa gasesc in in Bucuresti... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
In cele din urma, Meli, ce cadou i-ai facut iubitului tau? Asteptam sa ne spui ce ai ales si ce reactie a produs alegerea ta ;).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:18 PM |
|