![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
i-am inregistra meciul ,ultimul meci cu care au si castigat campionatul.A fost tare dragut ca duminica iar mi-a facut o surpriza :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
si iar am parte de o surpriza :( duminica pleaca in cantonament :'(
nici nu a plecat si deja imi este dor de el :'( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
ce mici atentii obisnuiti sa-i oferiti iubitei/iubitului atunci cand nu este o zi speciala ci numai una in care vreti sa-i amintiti cat de speciala/special este ? ma refer aici la lucrurile strict materiale ( flori, bomboane de ciocolata...si va las pe voi sa continuati lista :) ) insa si la surprizele originale facute din suflet si cu multa imaginatie ;).
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
misto..................... chiar ieri am luat un buchet dintr-un ctin imperial si 4 garoafe albe, impreuna cu verdeata de rigoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fost foarte bucuroasa!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu i-am luat o pereke de jolidoni.. nu de alta, da sa ma bucur si eu :rusinosul:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:offtopic:
Meg....sorry, ce-s aia jolidoni? :ametit: :rusinosul: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
chilotzi de la jolidon, mey. :P
eu ii cumpar cd-uri, carti.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da? Merci... Si eu folosesc produsele lor dar sincer nu m-am gandit la ei... :D SUnt cam adormita azi...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu, nimic. Sa multumeasca sortii sau cui vrea , ca ma are pe mine, caci eu reprezint un cadou diferit in fiecare zi. 8)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
de exemplu azi e ziua lui. si pe langa cadoul propriu zis, am luat 3 funde mari de cadouri pe care le pun care va sa zica pe ici pe colo, prin punctele esentziale. si anume pe mine. :fluierat: :fluierat: :fluierat: :fluierat: :fluierat: :fluierat: si sa -si desfaca omul cadoul, nu?? 8)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:39 AM |
|