![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bun si asa Carrie...eu ma gandeam sa fac cadou o pereche de chiloti de-aia cu trompa...problema e ca nu am gasit nici un dotat care sa foloseasca trompa. :- :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
la multi ani prietenului tau ank :) !
carrie ...imi place cum gandesti 8) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
mersi. :-* ai ma, nu pot sa cred ca nu-i cadorisiti cu nimic asa :(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
ank mie cel putin nu mi-o lua in nume de rau ...personal adoor sa fac cadouri si tocmai in virtutea acestui fapt am deschis topicul ca sa ma mai "inspir" cate un pic. insa mi-a placut de carrie ca a fost tare transanta :P
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Catalina77 :-* ce idee buna mi-ai dat cu trompa aia! Ma gandesc sa fac un nod la ea....fiindca cel pe care il voi cadorisi eu este om normal...din pacate ::).
Se spune ca cel mai interesant cadou pe care il poate face o femeie unui tip este sa-i trimita la usa, de ziua lui, o... profesionista :D. Am facut un astfel de cadou - insa fratelui meu, ca nu sunt nici asa masochista, Doamne fereste! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE :offtopic: Meg....sorry, ce-s aia jolidoni? :ametit: :rusinosul: 8) sunt chiar misto unii si se aseaza.. :-X |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce cadouri faceti prietenului/ prietenei, si ce cadouri ati vrea sa primiti? :D :-*
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
important sa faci un cadou cu valoare in bani mica dar sentimentala.............MARE, caci de fapt ce daruiesti sufleteste prietenilor este mai important de cit orice altceva :P ::)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hmmm....mie chiar nu imi spune nimic sarbatoarea asta...ma deranjeaza f mult latura comerciala pe care o are...e f agresiva... :-X
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mergem la un restaurant romantic. cam atat. nu ne luam cadouri de valentine's. poate el... :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:33 AM |
|